Hirdetés

Játék, mozgás, szórakozás

Google Plus

Már több mint 9000 m2-en Budapesten!

Mozgással egybekötött családi programot keres? Jöjjön el az Elevenparkba!

Hatalmas, fedett, mégis világos terek, melyek az összes korosztálynak kiváló fejlesztő és szórakoztató játékokat rejtenek. Mindez Budapesten az Elevenparkban! Szülinapi zsúrokat és sok más rendezvényt tarthatunk itt. A meghívott gyerekek garantáltan nem fognak unatkozni, a játékok gazdag  kínálatában mindenki megtalálja a hangulatához, életkorához és igényeihez illőt. Budapesten egyedülálló módon időközönként megrendezésre kerül a Pizsi parti nevet viselő rendezvény, ahol a gyerekek felügyelet mellett, egy élményekben gazdag, izgalmas programon vehetnek részt. Magyarország legnagyobb játszóparkja, a Budapesten már két helyszínen is megtalálható Elevenpark 2016 májusában elsőként szervezte meg a kizárólag felnőtteknek szóló Játszópartit, melynek azóta is nagy sikere van és ez, az éjszakába nyúló rendezvény igazán újszerű és izgalmas szórakozást nyújt.

Az Elevenpark biztosítja a kombinált jegyek vásárlását is, ezáltal legyen az szülinapi zsúr vagy felnőtt játszóparti, az Elevenpark Új Buda Center alatt található Laserpark Budapest arénájában is mindenki próbára teheti ügyességét és bátorságát. „Az ötletet az adta, hogy játszani mindenki szeret, továbbá kevés egyedi randiprogram található Budapesten, ami nem a szórakozóhely, állatkert, mozi, stb. vonalhoz tartozik. Az Elevenpark csapatával találtuk ki a felnőtt játszóházat, amelyen DJ-vel, házi hamburgerrel és pizzával tartjuk meg a szigorúan alkoholmentes ropipartit” – mondja Pelyhe Ádám, aki egyben a játszóházzal összeköttetésben lévő lézerpark vezetője. A csapatépítésekre is hatékony megoldást kínál a két helyszín. A Move Your Team egy egyedülálló, összetett játékelemekből álló cateringgel egybekötött komplex szolgáltatás. Olyan cégeket és vállalatokat várnak, amelyek szívesen visszarepítik kollégáikat az önfeledt gyermekkorba, ezáltal megtapasztalva az újszerű teambuilding érzést.

Kövesse az Elevenpark Facebook oldalát, hogy ne maradjon le a legújabb programokról:

  • Elevenpark Új Buda Center 1117 Budapest, Hengermalom út 19–21. Tel.: 1/203-3022
  • Elevenpark Reno Udvar 1138 Budapest, Váci út 168., a régi Obi helyén.Tel.: 1/426-4945
  • Információs telefonszám: 20/284-8426  •  www.elevenpark.hu  •  info@elevenpark.hu

Képek

Játék, mozgás, szórakozásJáték, mozgás, szórakozásJáték, mozgás, szórakozásJáték, mozgás, szórakozásJáték, mozgás, szórakozásJáték, mozgás, szórakozás

Google Plus

Galéria

Játék, mozgás, szórakozás
  • Játék, mozgás, szórakozás
  • Játék, mozgás, szórakozás
  • Játék, mozgás, szórakozás
  • Játék, mozgás, szórakozás
  • Játék, mozgás, szórakozás
  • Játék, mozgás, szórakozás

Hirdetés