Az Egyesült Államok-beli Idaho lakosai méltán lehetnek büszkék honfitársukra, David Rush-ra, aki nem akármilyen teljesítménnyel zárta a 2021-es évet: szinte minden héten felállított egy új Guinness-rekordot, összesen 43 rekordot döntve meg. De nem tavaly kezdte a rekorddöntögetést: az elmúlt hat évben több mint 150 rekordot állított fel, a legfurcsább kategóriákban.

David Rush – Farthest distance trekked balancing a bike on chin Guinness World Records 2020 Photo Credit: James Ellerker/Guinness World Records

David kétségtelenül ügyes zsonglőr, mert elnyerte a világ leggyorsabb és leglassúbb zsonglőrje címet is, de ő állította be a „Leghosszabb ideig az állon egyensúlyozott kerékpár” kategória új csúcsát is. És ha valakinek kétségei lennének a felől, ki tudja egy perc alatt a legtöbb kiwit felszeletelni egy szamurájkarddal, vagy ki képes a legtöbb mályvacukrot elkapni a szájával egy perc alatt, vagy a legtöbb egymásra helyezett papír tekercset egyensúlyozni a fején, a válasz: természetesen az idahói David Rush. És igen, a Guinness Rekordok könyve igazolja azt is, hogy David tudja a világon a leggyorsabban felállítani a bábukat egy sakktáblára, ő tudja a legtöbb pólót magára húzni fél perc alatt, továbbá ő képes a legmesszebb elsétálni az állán egyensúlyozott baseball ütővel.

Megosztom