A kívánságteljesítő rekorder

John Cena, a korábbi sokszoros világbajnok profi birkózó, aki több hollywoodi produkcióban is szerepet kapott, egy tőle korábban idegen területen állított fel Guinness-rekordot. A Make-A-Wish, azaz Kívánj valamit! jótékonysági alapítvány felkérésére nem kevesebb mint 650 kívánságot teljesített, nagyságrendekkel többet, mint korábban bárki más.

John Cena színészként és birkózóként is jól ismert, de a Guinness World Records szerint a szabadideje egy jelentős részét azzal töltötte, hogy beteg gyerekek több száz kívánságát teljesített a Kívánj valamit! Alapítványon keresztül, és ezzel lenyűgöző, új rekordot állított fel.

„Ha szükség van rám, nem érdekel, mit csinálok éppen, abbahagyom és jövök, mert szerintem ez a legmenőbb dolog, amit valaha csináltam.” – mondta Cena egy korábbi interjúban.

PHOENIX – FEBRUARY 26: WWE SuperStar John Cena and Make-A-Wish foundation special guest Max, speaks at the WWE and Make-A-Wish partnership announcement at U.S. Airways Center on February 26, 2008 in Phoenix, Arizona. (Photo by Nick Doan/WireImage)

A Guinness szerint Cena a legkeresettebb híresség a Kívánj valamit! Alapítványnál a gyerekek között. Gyakran elhozza egyik bajnoki övét, hogy megmutassa, amikor találkozik velük.

„Azt akarom, hogy olyan élményben legyen részük, amely örökre velük marad” – mondta Cena a Kívánj valamit! Alapítványnál végzett munkájáról. „A kívánságlista nagyon hosszú, és mindent megpróbálunk teljesíteni. Mikor egy gyerek azt kéri, hogy szeretne együtt lógni velem és megnézni, ahogy birkózom, az számomra létező legmenőbb dolog. Azt jelenti, hogy a szenvedélyességem hatással van az emberekre.

Megosztom