Almar Jesolo Resort & Spa

Az Almar Jesolo Resort & Spa szálloda Jesolo legnyugodtabb részén fekszik, nem messze a népszerű sétálóutcától és csupán 50 percre Velencétől. A szálloda szolgáltatásainak magas színvonala és a személyzet legkisebb részletre is kiterjedő figyelme miatt a Resort az adriai luxusnyaralás szinonimájává vált. A kortárs formatervezés, az elegáns bútorzat, a hatalmas üvegfelületek rendkívül kifinomult és egyedi hangulatot kölcsönöznek a szállodának.

Az idő és a tér meghatározó szerepet játszik az Almar Jesolo Resort & Spa koncepciójában. A szálloda legfőbb célja, hogy minőségi időt biztosítson vendégeinek. A tágas terek különleges, időtlen kapcsolatot teremtenek a Resort és annak csodálatos környezete között, hozzásegítve vendégeit ahhoz, hogy saját igényeiknek és céljaiknak megfelelő hangulatra találhassanak töltekezésük során. A szálloda összesen 12 000 négyzetméteren helyezkedik el, 195 szobájának és lakosztályának mindegyike nagy terasszal és erkéllyel, tengerparti és részben kertre néző kilátással rendelkezik. Nagyszerű konyha, rendkívül széles borválaszték, valamint elegáns és kifogástalan felszolgálás és szervíz várja az Almar Jesolo Resort & Spa vendégeit. Az éttermet és szolgáltatásait a mediterrán gasztrokultúra inspirálja, amelynek egyik fellegvára a szálloda Mediterra étterme. A fény, az üveg és a víz hármassága teremti meg a hívogató atmoszférát a látogatók számára. Az ételválaszték és az étlap összeállítása a tenger és Veneto tartomány legjobb szezonális alapanyagainak újragondolt rafinált összjátékán alapul.

A páratlan fenséges ízek és az ételkompozíciók eleganciája alkotta összhang, egy igazi autentikus olaszországi ízutazásra invitálja a vendégeket. Egy különleges tervezésű, egyedi sétálóutcácska húzódik az uszodán keresztül, amely összeköttetést biztosít a szálloda privát strandjához. A strandon baldachinos pavilonok, napernyők és napágyak biztosítják a szeparált privátszférát és a nyugodt pihenést. A külső medence egész évben garantálja a visszavonulás és relaxálás lehetőségét. Egy különleges üvegszerkezettel részben fedett medence 70 méter hosszú vízfelületet biztosít. A Spa 2 000 m2-es teljes területe a tengerre néz. A Spa számos nemzetközi díjat nyert, szakértők által összeállított, több mint 70 féle masszázs és kezelések széles választékát nyújtja. Az Almar Jesolo Resort & Spa: az ideális kikapcsolódás és szabadság otthona, ahol minden vendég hódolhat saját hobbijának, kedvenc sportjának, kedve szerint megvalósíthatja saját elképzelését. Vendégeink időtöltésüket úgy formálhatják, hogy ne kelljen a megszokott komfortról lemondaniuk, amelyre a személyzet folyamatos és diszkrét figyelme a garancia.

Megosztom