Hirdetés

Hajózzon az Istriával!

Google Plus

Huszonöt év jelentős idő, különösen egy utazási iroda életében. Manapság, amikor szinte egyik napról a másikra zárnak be, mennek tönkre, szűnnek meg ilyen vállalkozások, nagyon is méltánylandó tény, hogy az Istria 94 Tours negyedszázada a változatlanságot, s ezzel együtt az állandó minőséget is jelenti. A biztos pontot, ahová érdemes fordulni, ha az ember utazni, világot látni akar. A jubileumot a maguk módján ünneplik meg az Istriánál: parádés helyekre, a remények szerint mindenki számára emlékezetes hajóutakat szerveznek az őszi idényre. A születésnapi meglepetésekről az iroda tulajdonosánál, Straub Anikónál érdeklődtünk, aki nem először vendége magazinunknak. Ám mielőtt a különleges kínálattal előhozakodott volna, egy röpke időt múltidézéssel töltöttünk.

- Ha nem tudnánk, jó eséllyel akkor is helyesen tippelnénk meg: az Istria 94 még a múlt században, 1994-ben alakult...

- Bizony így van, s míg kezdetben, ahogy az a nevünkből is látszik, Horvátországra szakosodtunk. Főleg a horvát tengerparttal kezdtünk, most már mindenhová szervezünk utakat, a legkülönbözőbb országokba, szigetekre, egzotikus tájakra a Föld megannyi fertályán – bocsátotta előre az irodafőnök, aki a turisztikai munka változását is érzékeltette, amikor így folytatta: - Miközben mindenkit bátorítunk, hogy forduljon hozzánk változatlan bizalommal, azzal is tisztában vagyunk, hogy az embereknek kevés idejük van manapság az egyéni kutatgatásra. Ezért is mondjuk minden kedves ügyfelünknek: mi levesszük a gondot a válláról, ne pazarolja arra az energiáját, hogy maga keresgéli magának az utakat, a nyaralási lehetőségeket. Hanem nyugodtan hívjon minket, küldjön ímélt – majd mi megtaláljuk neki a leginkább megfelelőt, a legkedvezőbbet, minden kötelezettség nélkül. Legfeljebb ha nem tetszik neki az ajánlat, nem fogadja el...

- Ha jól érzékelem, közvetlenebb kapcsolatteremtést és kapcsolattartást is kínál az új módi.

- Olyannyira, hogy máris mondom a közvetlen elérhetőséget: a mobilszámom 06-20-9215332, az ímélem pedig aniko@istria.hu. Az interneten pedig a www.istria.hu árul el rólunk minden lényegi információt.

- Így a legújabb lehetőségekről, ha úgy tetszik, a szülinapi meglepetésekről is...

- Ha az oldalunkon valaki rákattint arra, hogy Hajóutak, ott rálel valamennyi idei, mondhatom, kifejezetten egyedi ajánlatunkra. Amit kiemelnék közülük: három, óceánjáróval megteendő nagy hajóutat kínálunk, mindegyik esetében általunk biztosított magyar idegenvezetővel. A további részletekről ott olvashatnak, annyit azonban hadd osszak meg már ehelyütt is, hogy az első egy Földközi-tengeri utazás november 6. és 16. között. A különlegességek között szerepel továbbá egy november végi - december eleji, tizenegy napos amerikai túra, benne városnézés New Yorkban a Black Friday idején, vásárlással és hajós szigetkörbejárással egybekötve. Harmadikként pedig – afféle jubileumi ajánlat gyanánt - hadd említsem azt a karibi hajóutat, amely Kubából, közelebbről Havannából indul, november 25-én. Szeretném még egyszer hangsúlyozni: segítünk választani, negyedszázados tapasztalatainkat felhasználva mi bizonyosan találunk az igényeknek megfelelő, jó megoldást, legyen az nyaralás, üzleti út, csapatépítés, vagy akár esküvő is... – mondta az Istria 94 Tours utazási iroda tulajdonosa, Straub Anikó.

Képek

Hajózzon az Istriával!Hajózzon az Istriával!Hajózzon az Istriával!Hajózzon az Istriával!Hajózzon az Istriával!

Google Plus

Galéria

Hajózzon az Istriával!
  • Hajózzon az Istriával!
  • Hajózzon az Istriával!
  • Hajózzon az Istriával!
  • Hajózzon az Istriával!
  • Hajózzon az Istriával!

Hirdetés