Hirdetés

Casual és elegancia a Griffnél tavasszal is

Google Plus

Pezseg az élet, ébred a természet!

Megérkezett a tavasz és nemcsak hosszabb nappalokat és madárcsicsergést hozott magával, de egy egészen friss életérzést is. Több a fény, melegebbek a nappalok, tiszta a levegő és a szabadság, az „itt és most” felszabadító ereje érződik a természet lüktetésében. Nemcsak a természet éled újjá ebben az időszakban, de a kultúra, a művészet és a szabadtéri programok is úgyszólván „virágoznak”. Felmerülhet a kérdés, hogy milyen viseletben fogadjuk ezt az elvarázsolt, kicsit kiszámíthatatlan, új és mégis ismerős időszakot. A programok széles kínálata, az időjárás szeszélyessége megkívánja, hogy széles spektrumon mozogjon a ruhatárunk is. Ne lepődjünk meg, ha váratlanul egy szabadtéri fesztiválba botlunk, vagy azon kapjuk magunkat, hogy hosszú esti sétákat teszünk családunk, barátaink körében. Ehhez érdemes már reggel olyan ruházatot választani, mely többféle helyzetben megállja a helyét. A Street One márka női ruhái nemcsak pasztell színeivel és apró, finom mintáival, de sportosan elegáns stílusával is alkalmas akár munkahelyre, akár egy meghitt vacsorához. Az idei év nagy divatja a Basefield Woman kollekciójában is megtalálható mellény, mely akár egy blúzhoz felvéve is kellemes és elegáns viselet lehet ebben az átmeneti időszakban. Különleges alkalmakra a Ladies by Griff kifinomult ruhái között érdemes keresgélni.

A Camel Active lenes hatású zakói ideális viseletet jelentenek férfiak számára akár üzleti ebédről, vagy romantikus vacsoráról legyen szó. A Basefield pamut és elasztán anyagokból készített casual sportosabb zakói megfelelőek hétvégi kiránduláshoz éppúgy, mint késő esti baráti beszélgetésekhez. Idén is elengedhetetlen darab a Tommy Hilfiger kockamintás, vagy éppen a lenes hatású inge, de a különféle mikro dizájn felületű ingekkel sem lehet melléfogni.

Ebben az időszakban esküvők, bankettek, ballagások tarkíthatják programjainkat, melyek nélkülözhetetlen tartozéka a modern-és slim fit fazonú, vagy éppen klasszikus szabású sötétkék vagy fekete öltöny, melyekből széles választék található a Griff Collection üzletekben. Ehhez kiváló viselet a Seidensticker különféle fazonú regular, vagy akár slim fit inge. De ne felejtsük el, hogy a megfelelő kiegészítők, mint az öv és nyakkendő is elengedhetetlen része az elegáns megjelenésnek.

Képek

Casual és elegancia a Griffnél tavasszal isCasual és elegancia a Griffnél tavasszal isCasual és elegancia a Griffnél tavasszal is

Google Plus

Galéria

Casual és elegancia a Griffnél tavasszal is
  • Casual és elegancia a Griffnél tavasszal is
  • Casual és elegancia a Griffnél tavasszal is
  • Casual és elegancia a Griffnél tavasszal is

Hirdetés