Hirdetés

Naracamicie – sikkes elegancia

Google Plus

Az olasz divatmárka rá jellemző módon ezúttal is stílusosan elegáns darabokkal rukkolt elő tavaszi-nyári kollekciójában. A Naracamicie védjegyének számít, hogy a felsőruhái elegánsak, mégis könnyedek, és a klasszikus vonalak mellett az aktuális trendeket is követik. A kifinomult megjelenésű ruhadarabok limitált darabszámmal készülnek, különleges minták és elegáns szabásvonalak jellemzik mind a női, mind a férfi vonal darabjait.

Női vonalon a test fazonját szorosan követő felsőrészek mellett megjelentek a harangszabású blúzok, melyek könnyed, szellős viseletet jelentenek nagy hőség idején. Ugyancsak népszerűek a hosszított tunika fazonok és az áttetsző, kimonó stílusú blúzok, melyek jól illenek sportosabb nadrágokhoz, de laza, esti tengerparti koktélozáshoz is bátran viselhetők. Különlegesen gazdag színvilággal érkeztek a legújabb modellek, vibrálóan élénksárgák, narancssárgák és zöld színek között válogathatunk. A könnyed, lezser fazonok mellett bőven találunk kifejezetten elegáns, fodrokkal és csipkés hímzéssel díszített blúzokat. Ceruzaszoknyával, élére vasalt nadrágokkal, kosztümökkel mutatnak a legjobban, és mivel önmagukban is rendkívül mutatósak, színházba, elegáns vacsorákra szintén tökéletes választás egy-egy ilyen darab.

Az urak viseletére is nagy gondot fordítottak a tervezők. Követve a trendeket, a klasszikus és karcsúsított, elegáns ingek mellett, az idei nyár divatos tunika fazonja is megjelent a kínálatban. Ezek a lezser, könnyed darabok lenvászonból készülnek, és rendkívül kényelmesek. Továbbra is hódítanak a pólóingek, melyek pamut és bőrbarát poliészter keverékéből készülnek, így egész nap kellemes érzetet biztosítanak.

A márkára jellemző, hogy hangsúlyt fektet a páros szettekre, mivel rendkívül elegáns és harmonikus megjelenést kölcsönöz, mikor egy pár férfi és női tagja öltözékével is kifejezi összetartozását. Az idei szezonban ismét hódítanak a farmeringek, ezekből is találunk egyedi koptatással készült női és férfi variációkat egyaránt. Minden kollekcióban készül egy-két olyan kifejezetten merész, és különleges mintázatú ing, amivel viselője biztosan kitűnik a környezetéből. Ezek a feltűnő darabok kitűnő választásnak bizonyulnak esti bulikhoz, vagy egy-egy különlegesebb alkalomra.

A Naracamicie márkaüzleteket a főváros két pontján, az Allee és az Aréna bevásárlóközpontban találhatják meg a vásárlók. Akik az online vásárlást részesítik előnyben, azok a márka webáruházából is bátran válogathatnak. A különlegesen vásárlóbarát online shop folyamatos készletfrissítéssel dolgozik, a különböző felsőrészek pedig egyedi mérettáblázattal rendelkeznek, így minden egyes darabnál ellenőrizhetjük, hogy melyik méret illik ránk.

Képek

Naracamicie – sikkes eleganciaNaracamicie – sikkes eleganciaNaracamicie – sikkes eleganciaNaracamicie – sikkes eleganciaNaracamicie – sikkes eleganciaNaracamicie – sikkes elegancia

Google Plus

Galéria

Naracamicie – sikkes elegancia
  • Naracamicie – sikkes elegancia
  • Naracamicie – sikkes elegancia
  • Naracamicie – sikkes elegancia
  • Naracamicie – sikkes elegancia
  • Naracamicie – sikkes elegancia
  • Naracamicie – sikkes elegancia

Hirdetés