Hirdetés

NaraCamicie – stílusos elegancia

Google Plus

Megérkezett a márkaüzletekbe az olasz divatmárka legújabb kollekciója. A széles törzsvásárlói közönséggel bíró, harminc éves múlttal rendelkező cég ezúttal is a tőle megszokott decensen elegáns és sportosan laza modellekkel készült. Az őszi - téli kollekcióban igényesen kivitelezett, limitált darabszámmal készült blúzokat és ingeket találunk. Feltűnő minták, ravasz csipkebetétek és egyedi megoldások jellemzik a női és férfi vonal modelljeit egyaránt.

Több modell készül bőrbarát biopamutból, vasaláskönnyített anyagból, egyes darabokat a tervezők a cég védjegyének számító piés varrással tettek különlegessé. A test formáját követő blúzok nemcsak kényelmesek, de pont annyira egyediek, hogy biztosra vehetjük, nem sétál szembe velünk egy hasonló. A kollekcióban ismét felbukkannak a közkedvelt, anyagukban nyomott mintás blúzok, de a romantikus, csipkés, fodros és masnis megoldások között is válogathatunk. A kollekció egyik legelegánsabb darabja a fekete alapon csipkével díszített háromnegyedes ujjú blúz, mely tökéletes választás lehet az év végi, különleges megjelenést igénylő céges vacsorákra, társasági eseményekre.

A férfi vonalon is szemet gyönyörködtető ingeket találnak a könnyed elegancia kedvelői. Az állógallérral készített darabok különösen vagány benyomást keltenek. Továbbra is hódít a legombolt gallér, melyek sokszor az ing anyagától eltérő színben készül. A szabásvonalat tekintve a legtöbb darab a most divatos szűk sziluettű fazont követi, több modellen is a kontrasztos, aszimmetrikus hatás köszön vissza. A színvilágot illetően a kék különböző árnyalataival találkozunk, ilyen az acélkék, az indigó, a kadét, ezek mellett pedig a fekete, fehér dominál. Kollekció egyik figyelemfelkeltő darabja a színes fejekkel tarkított ing, viselését azoknak a magabiztos uraknak ajánljuk, akik nem jönnek zavarba, ha az utcán alaposan megnézik őket. A konzervatívabb, business vonalat kedvelők szintén megtalálják számításukat, a kollekcióban számos hagyományos gombolású, klasszikus vagy cápagalléros inget találunk, melyek nyakkendővel, öltönnyel és elegánsabb farmernadrággal egyaránt jól kombinálhatóak.

A NaraCamicie márkaüzletek megtalálhatóak Budapest frekventált pontjain, de online az ország egész területéről vásárolhatunk. A webshopban megtekinthetjük a teljes termékválasztékot, a boltok pillanatnyi készletét, valamint modellenként saját mérettáblázat is könnyíti a vásárlást.

NaraCamicie márkaüzletek: Aréna Plaza, Allee, Andrássy út és online shop a www.naracamicie.hu oldalon.

Képek

NaraCamicie – stílusos eleganciaNaraCamicie – stílusos eleganciaNaraCamicie – stílusos eleganciaNaraCamicie – stílusos eleganciaNaraCamicie – stílusos elegancia

Google Plus

Galéria

NaraCamicie – stílusos elegancia
  • NaraCamicie – stílusos elegancia
  • NaraCamicie – stílusos elegancia
  • NaraCamicie – stílusos elegancia
  • NaraCamicie – stílusos elegancia
  • NaraCamicie – stílusos elegancia

Hirdetés