Hirdetés

Tavaszi zsongás - NaraCamicie

Google Plus

A prémium felsőruházatokra szakosodott olasz divatcég ezúttal is különleges darabokkal rukkolt elő tavaszi/nyári kollekciójában. A merész színek és minták párosítása mellett, választékukban találunk klasszikusan elegáns és sportos, hétköznapi viseleteket egyaránt.

A hölgyek számára készült új kollekció darabjai között most is megtaláljuk azokat a rafinált, különleges vonalakat, melyek szinte már védjegyei a NaraCamicie-nek. A cég kínálatában az igényes üzletasszonyok és a szabadidejüket töltő, magukra adni kívánó hölgyek egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő ingeket és blúzokat. A lezserebb darabok is eleganciát sugallnak, így a zsúfolt hétköznapokon és a kellemes nyári estéken egyaránt ideális viseletek. A NaraCamicie egyik sajátossága, hogy előszeretettel készít női-férfi páros szetteket, melyek remekül kihangsúlyozzák egy-egy pár stílusos összetartozását.

A férfiak számára is egyedi és figyelemfelkeltő darabokkal kedveskedtek a tervezők. Hódítanak a dupla és kerek galléros ingek, különleges gombokkal, varrásokkal díszítve. A sportosabb hétköznapokra szánt pólók is elegánsak, így közvetlenebb tárgyalásokra, városi programokhoz és esti viseletre egyaránt alkalmasak. Egyes ingek vasaláskönnyített bio pamutból készülnek, melyeket gyakran bőrbarát elasztikus anyagokkal kombinálnak, így a legnagyobb melegben is kényelmesen viselhetőek.

A NaraCamicie az évek alatt a hazai tévés produkciók stylistjainak egyik kedvenc márkájává vált, hiszen a kollekció darabjai a képernyőn is látványosak. A modellek széles választékban, de kis szériagyártásban készülnek, ezért a vásárlóknak attól sem kell tartaniuk, hogy szembetalálkoznak másokon kedvenc darabjaikkal. Éppen ezért a NaraCamicie főként törzsvásárlói közönséggel bír. A folyamatosan frissített webshopon keresztül az üzletek pillanatnyi készletéről is tájékozódhatnak a vásárlók, sőt, értesítőt is kérhetnek a kiszemelt ruhadarab érkezéséről. A vásárlást tovább könnyíti, hogy modellenként mellékelt saját mérettáblázat segíti a megfelelő méret kiválasztását.

A NaraCamicie gondol azokra az üzletasszonyokra is, akik elfoglaltak és nincs idejük betérni az üzletekbe, de nem szeretnének lemaradni a kiszemelt ruhadarabokról. Ha több darabot vásárolna egyszerre, vagy akár egy munkahelyi kollektíva vásárolna közösen, akkor az exkluzív szolgáltatásuk keretében, otthonában vagy a munkahelyén is felpróbálhatja a kiszemelt darabokat, ahová a NaraCamicie futára kiszállítja a megrendelt ingeket, blúzokat. A futár megvárja  a ruhapróbát, majd Ön megvásárolhatja, vagy visszaküldheti a az ingeket. Akik pedig az üzletben szeretnének vásárolni, betérhetnek  Budapest frekventált részein megtalálható márkaüzletekbe, ahol exkluzív kiszolgálással és megújult NaraCamicie miliővel várják régi és új vásárlóikat.

F.A.

NARACAMICIE márkaüzletek:
Andrássy út - 1061 Budapest, Andrássy út 27.  Tel: 20/298-1412

Aréna Plaza  - 1087 Budapest, Kerepesi út 9. I.emelet  Tel: 70/389-1970
Allee - 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10. I.emelet Tel: 20/319-9660

Online Shop/Weboldal: www.naracamicie.hu

Képek

Tavaszi zsongás - NaraCamicieTavaszi zsongás - NaraCamicieTavaszi zsongás - NaraCamicieTavaszi zsongás - NaraCamicieTavaszi zsongás - NaraCamicieTavaszi zsongás - NaraCamicieTavaszi zsongás - NaraCamicieTavaszi zsongás - NaraCamicie

Google Plus

Galéria

Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie
  • Tavaszi zsongás - NaraCamicie

Hirdetés