Hirdetés

TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál

Google Plus

Bártfai Lilla látványtervező és Bártfai Márta textiltervező közös márkája az idei évben megjelent TRANGONI. Fejdíszeiket és hajékszereiket egyre több menyasszony választja, hogy élete nagy napján  a megjelenésében is tükröződjön az egyénisége  A két tervező két külön világ, más megközelítés, más szakmai tapasztalatok. Közös, és ma is meghatározó számukra az Új-Zélandon töltött majd egy évtized, ami nyomot hagyott mindkettőjük kulturális érzékenységén, alkotói szemléletén.

Budapesti stúdiójukban különféle hagyományos és mai technikák keverése során alakulnak a fejdíszek. Akár a tradicionális kalapos fogásokkal, akár a számítógépes 3D tervezéssel és nyomtatással látnak az alkotáshoz, terveik igazi kreatív kalandként nyerik el végső formájukat.

Készülnek kollekciós modellek, különféle nemes anyagok, formák és fazonok széles palettáját kínálva. Ezeket a készen megvásárolható/rendelhető TRANGONI modelleket a www.trangoni.hu oldalon mutatják be. A díszek többségénél egyéni igényeket, szín,- vagy méretbeli változtatásokat is figyelembe tudnak venni. A fejrevalók a legfinomabb anyagok, csipke, kristályok és gyöngyök játékával, az egyéni tervezés során akár a menyasszonyi ruha, anyagának, díszítésének felhasználásával az utolsó sziromig kézi munkával készülnek.

Egyedi megrendelésre szinte bármit el tudnak készíteni. Igény szerint a finom, szofisztikált daraboktól az extravagáns couture díszekig. Az egyedi tervezés egy olyan lehetőség, amely során a menyasszonnyal beszélgetve, megismerkedve, a karaktere, és adottságai figyelembevételével a konkrét ruhához, frizurához közösen alakítják ki a menyasszony teljes megjelenését megkoronázó fejdíszt. Erről Mártát kérdeztük. “A tervezés és próbák közben bensőséges kapcsolatok alakulnak ki, ami sokszor meglepő önismereti felfedezésekhez vezeti vendégeinket. A találkozók során a menyasszony megismerheti ünnepi önmagát, milyen anyag, milyen fények, vagy csillogás, milyen méretű dísz, ami a leginkább kifejezi személyiségét. Nagy öröm az alkotás folyamata, de ez megsokszorozódik, amikor fejre kerül egy-egy új darab, amit viselője teljesen magáénak érez… A pillanat, amikor menyasszony születik.”

A stílusos menyasszonyi megjelenés kialakításában nagy segítséget jelent Lilla filmes és jelmeztervezői tapasztalata. Egy archoz, hajhoz illő kiegészítővel - legyen az fejdísz, hajékszer vagy fátyol - megtörténik a varázslat, amikor az igazán egyéni menyasszonyi megjelenés összeáll a stúdióban. “Amikor megszületik egy terv, és készül a mintadarab, mindig előttem van, kinek készíteném. Milyen típushoz, arcformához ajánlanám. Ahogy a stúdióba lép egy vendégünk, gyakran felismerem, ő az, akinek terveztem, ismeretlenül is egy-egy darabot”.  

TRANGONI a családfa olasz ága. Domenico Trangoni az 1860-as évek elején érkezett családjával Magyarországra.  Fia, Viktor - Lilla szépapja - igazi világfi, kiváló intarziamester és a női szépség rajongója volt. Innen ered az ötlet, hogy a kollekciós darabok mindegyike olasz női nevet kapott.

Viktor egyénisége, vitalitása, stílusérzéke szakmai etalonná vált a két tervezős stúdióban. Munkájukra ugyanúgy büszkék, mint anno a névadójuk volt, aki a családi legendárium szerint ki is jelentette, hogy „az én nevem egy márka”. 100 évvel később ez az álma vált valóra.

Stílusos önkifejezés  prémium márkával, ez a TRANGONI!

Időpontfoglalás

  • +36 30 340 5408

Elérhetőségek

Képek

TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra találTRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál

Google Plus

Galéria

TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál
  • TRANGONI - ahol az egyéniség stílusra talál

Hirdetés