Hirdetés

Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem

Google Plus

Akár aktívan óhajt pihenni, akár „csak úgy”, érdemes Nyíregyházára, a város első, exkluzív négycsillagos szállodájába jönni. A 29 szobás Aventinus Hotel Sóstógyógyfürdőn, a városközponttól 5 kilométernyire várja vendégeit, csendes, erdei környezetben. A sóstói parkerdőben, a tó közelében fellelhető hotel a nyugodt pihenésre vágyók úti céljaként ajánlható. Az év minden napján nyitva tartó Aventinusban lakni különösen megéri a nászutasoknak és a nyugdíjasoknak, a hotel gáláns kedvezményt biztosít előbbieknek harminc, utóbbiaknak húsz százalékkal olcsóbb kínálatával.

A szálloda szomszédságában lévő Aquarius Élményfürdő és Tófürdő elsősorban nyugalmat kínál, míg mozgalmasabb órákat ígér a családoknak a Kalandpark. Hatalmas élmény a Sóstó Zoo, a Nyíregyházi Állatpark, amely a fővárosi után a legnagyobb Magyarországon. További vonzerő a hotel közelében működő interaktív, multimédiás ökojátszóház, a Futurobi. A Sóstói Szabadtéri Színház gazdag nyári programmal jelentkezik, a kulináris élvezetekre fogékonyakat bortúrával invitálják a Hegyaljára, a szellemi táplálékot a sétaúttal elérhető Sóstói Múzeumfalu kínálja. 

A Sóstói erdő a város éke, a tó vizének Mátyás király kora óta sajátos gyógyerőt tulajdonítanak a mai napig, mind gyógy-, mind gyermekmedence a strandolók rendelkezésére áll, s a Parkfürdő is sokak számára jelent igazi felüdülést.

A Tölgyes Panzió és Étterem  csodálatos környezetben, a Sóstógyógyfürdőre vezető erdei úton, 19.századi villák szomszédságában helyezkedik el. A 2016-ban teljesen felújított szállodai részben rendkívül kedvező áron, 10 kétágyas szobával és 1 speciális földszinti szobával modern és elegáns hangulatban várja kedves Vendégeit. Az Étteremben szezonális és friss alapanyagokból készült gasztronómiai élményt nyújtó ételeket kóstolhatnak meg.

Praktikus információk a vendégeknek: fizetni lehet készpénzzel és bankkártyával, de SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt is elfogadnak.

www.aventinushotel.hu
www.tolgyespanzio.hu

Képek

Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és ÉtteremAventinus Hotel, Tölgyes Panzió és ÉtteremAventinus Hotel, Tölgyes Panzió és ÉtteremAventinus Hotel, Tölgyes Panzió és ÉtteremAventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem

Google Plus

Galéria

Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem
  • Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem
  • Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem
  • Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem
  • Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem
  • Aventinus Hotel, Tölgyes Panzió és Étterem

Hirdetés