Hirdetés

A hely, ahol valóban átalakulhatnak

Google Plus

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer a világ végén egy hely, amit Királyerdőnek hívtak, ott bújt meg a hajladozó vén fák között a varázslatos Királyerdei Klinika.

A báli szezon lassan közeledett, ám a királylány erősen búslakodott, mert nem érezte jól magát a bőrében. A tükör nem azt mutatta, amit a lány látni szeretett volna. A csillogó ruha megfeszült, a kapcsokat és gombokat már meg sem próbálhatta, sehogyan sem értek össze, a bőrét sem érezte kellően feszesnek. Más lesz idén a bál szépe? Esetleg létezik gyors segítség számára?

Utánajártunk… 

A Királyerdei Klinika tulajdonosával, Pandur Katalinnal beszélgettünk az intézmény technikai újításairól, amelyekkel a vendégek még könnyebben, kényelmesebben, rövid idő alatt hozhatják a legjobb formájukat. Segítséget kaphatnak abban is, hogy a sokféle módszer közül könnyen kiválaszthassák a testhezállót.

Miben különbözik az Önök fogyasztó részlege a többi szalontól?
Ha megnézzük az alakformálás lehetőségeit, a válasz egyértelművé válik.

Fogyasztás számunkra azt jelenti, hogy lefogyok, de jól érzem magam, és nem éhezem. A kezeléseket személyre szabottan tervezzük meg, a vendég igényeit szem előtt tartva. Az orvosi háttérrel nagyon alacsonyra tudjuk csökkenteni a kezelések kockázatait. Az elő- és utókezelésekkel őrizhetjük meg az eredményt. Az eredmény elsődlegesen körfogat csökkenésben nyilvánul meg, és csak másodlagosan súlyvesztésben.

Úgy hallottam, hogy a legkorszerűbb gépekkel szerelték fel a klinikát.
Valóban, Magyarországon egyedülállóan Ultrashape V3 gépünk van, amellyel megvalósítható a tű nélküli zsírleszívás (*mhf).

Mit tehetnek azért a vendégért, aki hirtelen sokat fogyott és a bőre nem tudta kellően követni ezt a változást?
Erre is van megoldás, Velashape kezelés hetente egyszer mintegy 30-40%-ot képes redukálni a meglévő állapotból.

Ha arcfiatalítást szeretnék kérni, Önöknél erre is van megoldás?
Természetesen, jöhet az idei év sláger kezelése, a HIFU, amely szabadalmaztatott eljárással az arcbőr minden rétegére hat, erejét a bőr tónusát adó SMAS rétegre fejti ki. Lassítja az öregedés folyamatát, az arcplasztikát helyettesíti, megváltoztatja az arcbőr textúráját, fiatalít.

Mit ajánl az utca emberének első látásra?
Egy félórás beszélgetést, amely során kiderül, hogy ő mit kíván, mi pedig személyre szabottan megtaláljuk a megoldást.

Az ismerkedő beszélgetés során a királylány elsírta minden bánatát a klinikán. A Királyerdei Klinika munkatársai kedvesen vigasztalták és segítségükkel néhány hét múlva a korábban kiválasztott csillogó ruhában vehette át a bálkirálynőnek járó koronát és szalagot.

Képek

A hely, ahol valóban átalakulhatnakA hely, ahol valóban átalakulhatnak

Google Plus

Galéria

A hely, ahol valóban átalakulhatnak
  • A hely, ahol valóban átalakulhatnak
  • A hely, ahol valóban átalakulhatnak

Hirdetés