Hirdetés

Lézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozás

Google Plus

Az alakformálás és testkarcsúsítás a leggyorsabban növekvő és legkeresettebb esztétikai beavatkozás világszerte. A plasztikai sebészeti beavatkozások közül a klasszikus, vákuummal végzett zsírleszívás a legnépszerűbb, amely a különféle fejlesztések és biztonsági intézkedések ellenére sok páciensnek tűnik túl drasztikusnak. Az altatásban végzett műtéti beavatkozás általában hosszú felépülési idővel, erőteljes műtét utáni fájdalommal, jelentős ödémával és vérzéssel jár, nem beszélve a bőr szerkezetének és felszíni állapotának nemkívánatos elváltozásairól. Az alakformálási igények növekedésével egyre nagyobb erőkkel folyik az új és kíméletes technikák és módszerek kifejlesztése. A LipoLite egy minimálisan invazív, újgenerációs lézerlipolízis berendezés, melyet elsősorban kisebb mennyiségű (400-800 ml) zsíros lerakódás eltávolítására fejlesztettek ki. A kezelést helyi érzéstelenítés mellett ambulánsan végzik el. A lézerenergiát továbbító üvegszálat mindössze egy 0,256 mm átmérőjű kanül segítségével vezetik be közvetlenül a zsírsejtekhez, melyek a hő hatására széthasadnak. A szétfolyt zsír nagy részét vékony szívókanüllel eltávolítjuk, míg a kis mennyiségű maradékot a szervezet saját kiválasztó rendszerén keresztül üríti ki.

Nincs drasztikus beavatkozás, nincs anasztézia, nincs erős fájdalom és nincsenek egyéb kellemetlen mellékhatások. A gyógyulási idő olyan rövid, hogy általában a pácienseknek még a munkából sem kell kimaradniuk. A tű bevezetéséhez ejtett minimális bemetszés néhány hét alatt nyom nélkül gyógyul.

 A Lipo Lite™ lézerlipolízis módszernek több különleges tulajdonsága is van: Egyrészt a lézer hőhatása a beavatkozás során esetlegesen megsérült hajszálereket képes azonnal lezárni, amely jelentősen kevesebb hemodinamikus következménnyel jár, mely a gyorsabb gyógyulás fontos tényezője. Másrészt a lézer bőrfelszín közeli helyi hőhatásának eredményeképpen hosszú távú kollagenézis és elasztinrost szintézis lép fel. Ezáltal a módszer a beavatkozást követő azonnali zsírtartalom csökkentése mellett hosszabb távon a bőr feszesedését, rugalmasságának fokozódását és fiatalodását eredményezi.

A LipoLite™ kezelés tipikus területei a következők: Hastájék, fenék, csípő, derék, combok, térdek, hát, karok, hónalj, gynecomastia, toka, áll alatti területek. Az új technológiával a  test olyan területeiről is képesek vagyunk zsíreltávolításra, melyekről a hagyományos zsírleszívás technológiájával nehézkes, vagy egyszerűen lehetetlen volt.

Királyerdei Klinika

 www.szepsegkozpont.eu
1213 Budapest, Szent István út 248-250.
Tel.: (+36 1) 420-7309; (+36 30)951-6541

Képek

Lézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozásLézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozásLézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozás

Google Plus

Galéria

Lézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozás
  • Lézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozás
  • Lézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozás
  • Lézeres lipolízis - korlátozottan invazív beavatkozás

Hirdetés