A Spilgery márka megalkotója

Folyamatosan megújuló üzletember, kreatív és inspiráló személyiség, író és blogger

​Spilák Gergely életének könyve Szombathelyen indult közel 40 évvel ezelőtt. Hálás lehet a szülei mellett a sorsnak is, mert egy valódi csoda az, hogy egyáltalán életben maradhatott. A születése után súlyos vérmérgezése lett, majd egyéves korában még agyhártyagyulladást is kapott. Mikor megtudta később ezt a történetet, érezte, hogy fontos „dolga és feladata” lehet itt a Földön.

Mindig arra vágyott, hogy egyszer Bécsben élhessen. Az érettségi után a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán számítástechnika-technika szakos tanárként diplomázott. A szakmában nem akart elhelyezkedni, így először baby sitter lett Grazban, majd egy osztrák pénzügyi cégnél kezdett el dolgozni. Egyből a mélyvízbe került 23 évesen: „Előadtam, értékesítettem, szakmai- és személyiségfejlesztő képzésekre jártam, majd csapatot irányítottam. Középvezetői szintig jutva, három év után úgy éreztem váltanom kell, így végre Bécsbe vehettem az irányt. Egy szintén osztrák pénzügyi cégnél lettem irodavezető, emellett a munkatársaknak motivációs képzéseket is tartottam.”

A megszerzett tapasztalat mentén, elkezdte könyvbe foglalni gondolatait, így 2011-ben debütált első saját kiadású könyve, a SIKER Grammatika. A könyv folytatása félbemaradt, mert rövid hazai kitérő után, 2012-től újra Bécsbe költözött, ekkor pénzügyi munkája mellett még modellként is dolgozott, valamint pár tévés produkcióban is részt vett. 

Jelenleg Budapesten él és fontos híd szerepét tölti be az osztrák és a magyar piac között. A pénzügyi világban több osztrák üzletember is rábízta a magyar csapat felépítését. Facebook csoportjában napi szinten írja ki magából spontán és inspiráló gondolatait és bízik benne, hogy könyve folytatása  még idén a polcokra kerülhet. Mindemellett, pár ikonikus darabbal nemsokára debütál divat márkája is, a SPILGERY brand ernyője alatt. 

www.spilakgergely.com

Molnár Judit
Fotó: Mónáth Éva
Helyszín: KOZMO Hotel Suits & Spa

Megosztom