Sikeres vállalkozónő

Ökrös Viktória tizennégy év multi alkalmazotti lét után, épp a koronavírus járvány kezdetekor hozta meg a döntést, hogy saját vállalkozást épít. Bátorságát siker koronázta. Egy év alatt egy dinamikusan fejlődő online marketingügynökséget hozott létre.

Viktória a Miskolci Egyetemen szerezte végzettségét, közben már ötödévesként a Parlamentben és az egyik frakció Sajtó Osztályon dolgozott. Ezután a karrier.hu fejvadász cég online magazinjának újságírója, később főszerkesztője lett, majd a Műszaki Kiadónál az online láb felépítése volt a feladata. Két év elteltével digitális vezető lett, s egy Európai Unió által hirdetett pályázat teljes kidolgozását is rábízták. Miután megnyerte a pályázatot, 27 évesen üzletágigazgatónak nevezték ki, de hét év után már nem volt több kihívás, így szerette volna magát kipróbálni multi környezetben.

Így jelentkezett a TESCO marketing csapatába, ahol legnagyobb eredménye, hogy megtízszerezte az e-mail adatbázist, de a nevéhez fűződik a TESCO mobil applikáció és a TESCO Facebook oldalának elindítása is.

Mindeközben édesanya lett: két gyermeke született, s ő lett a cégnél a közép-európai digitális marketing fejlesztésért felelős vezető is. Négy ország vezetése, a sok utazás, a gyereknevelés egyszerre sok volt, így közel másfél évtized után az elválás és a saját út mellett döntött.

2020 tavaszán létrehozta a BULB Marketing digitális marketingügynökséget. Szerencsésen alakult, hogy a vírus alatt felértékelődött az online kommunikáció, és kézről kézre adták a nevét. Így, egy év elteltével, immár saját csapatával több nagy elégedett ügyfélnek dolgozik, a kiskereskedelemtől az építőiparig.

www.bulbmarketing.hu

Molnár Judit

Fotók: Isza Ferenc
Ruha: SOLO Fashion
Smink: Krista Gabriella
Helyszín: Hotel Vision Budapest

Megosztom