RS Home Gallery

“Ahogyan öltözékünket is saját ízlésünk szerint választjuk ki, úgy otthonunkat is egyedi stílusunkhoz illeszkedve alakítjuk. Segítünk, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő burkolóelemeket!”

Az ismert építési vállalkozó, Berki Roland, beruházó és egyben kivitelező viszonteladói cége, indiai partnerével Ricky Sahni úrral, az RS Home Kft.-n keresztül biztosítja az igényes, minőségi burkolatokat és szanitereket a Berki Generál Kft. által épített társasházakban lakásokban.

Természetesen mind a Szegeden található szalonjukban, mind a Budapesten, most megnyílt bemutatótermükben, várják az érdeklődöket, vásárlókat.Az elmúlt években több ezer különböző igénnyel találkoztunk, hiszen minden ügyfelünk máshogy képzeli el álmai fürdőjét, konyháját, nappaliját és hálóját, vagy akár medencéjét – egy szóval a mindennapi életterét.

Termékkínálatunkat a klasszikus, időtálló színek és formák, valamint a modern, 2021-es trendeket követő irányvonalak alapján alakítottuk ki, így tudjuk garantálni azt, hogy bármilyen elképzelés született meg benned, mi azt prémium minőségű alapanyagokkal támogathassuk meg.

www.rshomegallery.com

Megosztom