TOMOR IMMO

Tomor Enikő közgazdász, MBA és MSc végzettséggel rendelkezik. Nemzetközi vállalatoknál és diplomáciai testületnél dolgozott. Több mint tíz éven át a Cushman & Wakefield nemzetközi kereskedelmi ingatlantanácsadónál állt alkalmazásban. Két éve indította el saját vállalkozását és jelenleg „boutique” típusú ingatlantanácsadóként aratja sikereit. Tagja a holland és brit kereskedelmi kamarának.

Szakmai tapasztalatomat itthon, továbbá Németországban és Angliában szereztem.
Egy ismerősöm ajánlott be a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadóhoz, ahol végül tizenhárom évet töltöttem. Ez az időszak alapozta meg a szakmai tudásomat és a kapcsolati tőkémet. Az elmúlt években már új kihívásokat kerestem, így TOMOR IMMO néven megalapítottam a saját vállalkozásomat.

Teljeskörű ingatlanpiaci szolgáltatást nyújtok a lakó és kereskedelmi ingatlanok piacán.  Stratégiai partnerekkel dolgozom együtt, akik közül kiemelném a DESSEFFY ügyvédi irodát, amelynek ingatlan üzletágát vezetem. További kedves partnerem a kaposvári székhelyű BOLDINGATLAN Kft, amellyel több jelentős tranzakción dolgozunk együtt.

Partnereimmel közösen az ingatlan adás-vétel, bérbeadás és befektetési tranzakciók teljes folyamatát lebonyolítjuk a tanácsadástól, a jogi munkán és a banki finanszírozáson át egészen a kivitelezésig.

Szerencsésnek mondhatom magam, mivel sikerül bizalmi, sőt baráti viszont kialakítani az ügyfeleimmel. Talán ennek is köszönhetem, hogy ajánlanak az ismerőseiknek, illetve ismét megkeresnek engem. Ügyfeleim között megtalálhatók magas rangú hazai és külföldi megbízók is, így különösen fontos számomra a diszkréció és a megbízhatóság.

Az új és visszatérő ügyfeleim pozitív visszajelzése megerősít abban, hogy jó úton járok, de továbbra is keresem az újabb és újabb kihívásokat.

tomor.immo

Megosztom