Híres szinglik

Így, ünnepek táján a figyelem középpontjába kerül a legkisebb egység, a család, a meghitt együttlétek, a megosztás öröme azokkal, akiket szeretünk. A világsztárok sem különböznek a hétköznapi emberektől, az ő életüket, ünnepeiket is meghatározza az otthon melege, a valakihez tartozás vágya. Régi közhely, mégis sok igazságot tartalmaz, hogy van, aki egy társsal érzi magát teljes értékűnek, van aki nélküle is jól elvan. Senki nem születik szinglinek, mint ahogy senki nem születik házasnak. Sőt, a szingliségnek is sokféle árnyalata van: átmeneti, tudatos, elköteleződés iránti félelemből fakad, negatív párkapcsolati tapasztalatokból, kényelemből, önzésből, maximalizmusból, munkamániából, stb.
Hollywoodról azt szokták mondani, hogy a pazar esküvők és a csúnya válások boszorkánykonyhája. Picit fellapozva a férfi és női csillagok magánéletét, feltűnik,hogy hiába hisz valaki az érzelmekben, lehet szép, híres, gazdag, sikeres, éppúgy küzdhet pártalálási nehézségekkel, mint közülünk bárki.

Drew Barrymore

A színésznőről elmondható, hogy egész eddigi életét a rövid jegyességek, még rövidebb házasságok jegyében élte. Az elmúlt években a szinglik széles táborát szaporítja. Egy ideig maga sem tudta pontosan, melyik nemhez vonzódik, ami eléggé megnehezítette a kamaszkorát, a kapcsolatait. Drew gyerekként csöppent bele a show-bizniszbe, 16 évesen eljegyezte őt egy korábbi gyerekszínész. A lány hirtelen szakítása miatt nem jutottak el a házasságig. Egy év múlva egy másik férfi karjaiban kötött ki, aki szintén eljegyezte, de ebből a frigyből sem lett semmi. Három viharos gyorsaságú házasságot tudott le. A walesi Jeremy Thomasszal egy évig tartott a holtimiglan- holtodiglan. Több futó és tartós kapcsolat után, közük Luke Wilsonnal, a 2000- es éveket Tom Green kanadai színész-rapper-médiaszemélyiség oldalán kezdte, mint feleség, majd egy év múltán elváltak útjaik. Harmadik férjével, Justin Long színésszel a Nem kellesz eléggé című vígjáték forgatásán habarodtak egymásba. Aztán a totál civil Wil Koppelmannak kellett jönnie, hogy a színésznő áttérjen zsidó vallásra, és két gyermeket hozzon a világra, Frankie-t és Olive-t. Manapság úgy érzi Barrymore, hogy a szerelem elpártolt tőle, olykor azon búslakodik, már nem lesz tartós kapcsolata senkivel.

Chris Evans


Az Amerika kapitányaként ismert és nők milliói által rajongott Chris Evans valahogy szerencsétlen szerelmi dolgok terén. Karrierje kezdete óta sok hírességgel hozta össze őt a sajtó, ám a végén mindig kiderült, hogy a feltételezett kapcsolatok nagy része alaptalan szóbeszéd, vagy csupán baráti viszonyokról van szó. Pletyka szintjén felmerült Lily Collins, Sandra Bullock, Emmy Rossum neve, Leonardo Di Caprio exe, Gisele Bündchen is szerepelt már az állítólagos kitüntettek listáján. Két se vele- se nélküle kapcsolata került napvilágra: az egyik Jessica Bielhez fűzte, akivel öt évig jártak, Minka Kellyvel hol együtt voltak, hol szakítottak. A Marvel filmek sztárja kisebb médiaőrületet indított el, amikor idén nyáron közhírré tétette, hogy keresi élete szerelmét. A pedantériájáról, tekintélyes körszakálláról ismert színész
leghűségesebb társa a kutyája, Dodger, aki rövid úton sztárrá avanzsált a Evans Instagram oldalán. A szinglilét okairól és szépségeiről is megosztotta a nézeteit a színész: „Világéletemben független srác voltam. Már kiskoromban szerettem egyedül lenni, kempingezni is egyedül jártam. Nem hiányzik senkinek a társasága csak azért, hogy valaki legyen mellettem. Hozzám hasonlóan független személyt bírok elviselni, nem pedig olyat, aki a saját dolgait feladva alkalmazkodik hozzám.”

Colin Farrell

A „minden ujjára akad száz nő” esete az övé. Hollywood legfelkapottabb agglegénye nem szűkölködik sárm, érzékiség, izgalmas kinézet dolgában. Ám éppúgy megvan benne a kissé rosszfiús, sötét oldal is. Csalfasága, alkohol és kábítószer problémái miatt már kamaszkorában hallatott magáról. A tüzes tekintetű ír színésznek az iskolában meggyűlt a baja azzal, hogy túlságosan független személyiségét sokat kritizálták a tanárai. A magánéletét illetően sem könnyű eset: egyszer volt nős Amelia Warnerrel még az ezredfordulón, de nem tartott tovább a házasság néhány hónapnál. Még nem született meg az a nő, akinek sikerülne „betörnie” őt a klasszikus házasság és családapaság csapdájába. Bár kétgyermekes apuka, két különböző nőtől, a hírek szerint mindkét lurkót ő neveli. Emellett gondtalanul élheti a szingliséget. Férfiként többnyire a híres és vonzó nők társaságát kedveli: Britney Spearsszel az együttélésig vitték a kapcsolatot, Janet Jacksonnal, Demi Moore-ral, Angelina Jolie-val is flörtölgetett. Azzal magyarázza, hogy „hétköznapi” nők számításba sem jöhetnek nála, mert kimondottan idegesíti, ha az oldalán mutatkozó hölgyek hirtelen rivaldafénybe kerülnek. A” nem mindenkinek való a házasság, inkább egyedül maradok, mint alkalmazkodjak” elvét valló színész esetében érthető, hogy miért van többet szólóban, mint párban.

Charlize Theron

Ha valakiről, hát az elbűvölően nőies, művelt, okos, és nem mellesleg tehetséges dél-afrikai születésű színésznőről nem gondolná senki, hogy nincs sok szerencséje a szerelemben. Apja halálának körülményei- 15 évesen szemtanúja volt annak, hogy anyja önvédelemből lelőtte alkoholista, agresszív férjét- komoly lelki sérüléseket okoztak benne. Ezzel együtt Charlize magánélete viszonylag kiegyensúlyozottan indult. Nyolc évig komoly párkapcsolatban élt Stuart Townsend ír színésszel, korábban egy üzletemberrel volt pár éves élettársi kapcsolata. Amióta híres lett, a 2003-as Oscar-díja után, még azok is, akik korábban rajzottak körülötte, lepattantak. Bizonyára félelmükben, hogy nem érnének fel, szó szerint és átvitt értelemben is a 180 centis királynői termetéhez. “Azt hiszem, az életemnek olyan szakaszában tartok, ahol kell, hogy a másiknak legyen valamije, ami belőlem hiányzik. Arra gondolok, hogy kell, hogy valami olyat hozzon, amitől még jobb lesz az életem. Nem érem be kevesebbel.”-nyilatkozta nem sokkal szakításuk után Sean Pennel. Hirtelen fellángolásból született románcuk éppen a különbözőségeiken futott zátonyra. A 2010-es évek közepétől szingli Charlize két örökbefogadott gyermeket nevel. Utoljára Halle Berry exével, a fotómodell Gabriel Aubry-val hozták hírbe.

Al Pacino

A mozivilág egyik legátlagosabb külsejű, mégis legvonzóbb férfija soha nem vetette meg a szebbik nem társaságát. Udvarlás, kényeztetés, szépelgés terén állítólag verhetetlen mindaddig, amíg egy nő nem akarja befészkelni magát a lakásába, az életébe. A nagy érdeklődéssel övezett románcaiból egy sem végződött házassággal. Sokan Al gyerekkorából gyökereztetik, hogy senkit nem akart feleségül venni. Apja korán elhagyta a családját. A másik okot ő maga abban látja, hogy olykor nehéz kijönni vele, na meg attól tart, hogy veszélybe kerül a szabadsága.
Pincérlánytól kezdő színésznőig, korban hozzá illő kolléganőktől fiatalabbakig Pacino választottjainak sora elég terjedelmes. Diana Keatontól Michelle Pfeifferen át Beverly D’Angelóig számos színésznővel volt rövidebb-hosszabb viszonya. Keatonnal azért fordulhatott át barátságba a kapcsolatuk, mert egyöntetűen vallják: szeretik a másik nemet, a társaságukat, az évődéseket, de megosztani egy életet, az már teljesen más tészta. Ahhoz kompromisszumot kell kötni, realistának lenni. És erre egy magukfajta bohém művész nemigen hajlandó.

Szentgyörgyi Rita

Megosztom