Hirdetés

Kényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokon

Google Plus

Az online vásárlás az utóbbi években mindennapi életünk részévé vált, sokan azonban még mindig tartanak tőle – rejtett költségektől, attól, hogy a bankkártya-adataik illetéktelen kezekbe kerülhetnek, vagy hogy egyáltalán nem azt kapják, amit szerettek volna. A virtuális üzletek biztosan velünk maradnak a jövőben, és a vásárlás biztonsága is folyamatosan fejlődik majd. Néhány fontos szempontot szem előtt tartva az online vásárlás már ma is biztonságosabb, mint a telefonos vagy akár a személyes vásárlás, hiszen ebben az esetben nem kell bankkártya-adatainkat harmadik félnek átadnunk.

Mindig győződj meg róla, hogy ismered az online kereskedőt és az elérhetőségeit!
Jól ismert vállalatoktól biztonsággal vásárolhatsz online is, kevésbé ismert márkák esetében azonban ellenőrizd a nevet és az elérhetőségeket: e-mail címet, címet és telefonszámot.

Tudj meg többet a vállalat hírnevéről!
Online kereséssel sokat megtudhatsz a vállalatokról – vásárlói fórumokon pedig a vásárlói élmény minőségéről is hiteles forrásból tájékozódhatsz.

Mindenképpen tájékozódj a számlázást, garanciát és szállítást illetően, mielőtt vásárolsz!
Alaposan olvasd át az oldalon elérhető információt, tudd meg, hogy mennyibe kerül a kiszállítás, vállalnak-e garanciát a termékre, lehetőséged van-e visszaküldeni a megvásárolt terméket. Az általános szerződési feltételek megbízható vállalatok esetében tartalmazzák az adataid kezelésére vonatkozó alapelveket is.

Csak biztonságos weboldalakat használj, amikor pénzt utalsz át!
Győződj meg róla, hogy az oldalon biztonságos, az adataidat védő fizetési módszerekkel fizethetsz!

Figyelmesen vidd be az adatokat, mind a megrendelést, mind a saját adataidat illetően!
Mindig nézd át a megrendelésedet, mielőtt elküldöd – a megfelelő darabszámot, termékkódot, színt válaszd ki, a szállítási címet pedig pontosan add meg!

Online csalás elleni védelemmel rendelkező bankkártyát használj!
Sok bank ajánl védelmet a beleegyezésed nélkül történő vásárlások esetére, tájékozódj a feltételekről!

Használj adathalászat elleni filtert a gépeden!
Az adathalászat elleni filterek figyelmeztetnek, mielőtt egy megbízhatatlan oldalra lépnél, így védik adataidat.

Jegyezd fel a megrendelésed adatait!
Mentsd el megrendelésed adatait – a megrendelés időpontját és számát, illetve a visszaigazolást –, és szükség esetén nyomtasd ki!

Ne dőlj be az adathalászat céljával küldött e-maileknek!
Ezeket az e-maileket általában megbízható, jó hírnevű vállalatok nevében küldik – ne dőlj be nekik! Egy szabályosan működő cég vagy bank sosem fogja kérni a a belépési adataidat.

Kedved támadt az online vásárláshoz?
Az AMNESIA fast fashion márka több mint egy évtizede áll az önmagáért való szépség, a stílus, a minőség, és a szabad szellem, a nő egyéniségének szolgálatában. Az AMNESIA nő sokszínű, izgalmas, kreatív és érzékeny, akárcsak a márka tulajdonosa, Prókai Éva, aki a márka megalapítása, 2002 óta megérzéseire hallgatva fejleszti, formálja vállalkozását. Fontosnak tartja, hogy ne csak kövesse a divatot, hanem újabb és újabb ötletekkel járjon az elfogadott, megszokott előtt egy lépéssel. Az AMNESIA a hazai márkák között elsőként indította el webshopját, amely egyre népszerűbb a vásárlók körében. Próbálj ki minket online is!

www.amnesia.hu

Képek

Kényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokonKényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokonKényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokon

Google Plus

Galéria

Kényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokon
  • Kényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokon
  • Kényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokon
  • Kényelmes, biztonságos, izgalmas – online vásárlás mesterfokon

Hirdetés