Az Extrém Balaton

Kovács András tulajdonos és kapitány Prémium Karolina nevű, Jeanneau, 35 lábas luxusvitorlása, nap mint nap szeli a habokat a magyar tengeren, a nevéből adódóan extrém körülmények között is. Az indulás helyszíne Balatonfüred kikötője, ahol túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ebben a kategóriában az egyik legelegánsabb, legjobb minőséget biztosító vitorláshajó a Karolina.

A tízfős hajó teltház esetén is tágas, kényelmes. Akár a fedélzeti részt, akár a belső tereket vagy kabinokat vesszük figyelembe, mindenhol a kényelem és a praktikum egyvelege érzékelhető.

Aki napozni, aki bulizni vagy jó szél esetén vitorlázni akar, megtalálja számításait. András profizmusa, mind a hajózás mind a vendégekkel való kommunikáció terén professzionális. A kapitány az időjárás kivételével mindent garantálni tud a hajózással kapcsolatban az adott lehetőségeken belül.

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy aki az Extrém Balaton hajóját választja, annak akár a félnapos, akár az egésznapos hajóút során extrémjó élményben lesz része.

www.extrembalaton.hu

Megosztom