Open Hotel Superior

Hat évvel ezelőtt, Szentes egyik legszebb részén, a város szívében, a Kurca folyó partján közel a Szentesi Sport és Üdülőközponthoz épült meg a huszonnégy szobás, négycsillagos boutique Open Hotel, amelyben minden szobának saját erkélye is van.

A lokáció nem véletlen és a legfontosabb, említette meg Török Erzsébet, a hotel vezetője.

A Kurca folyó és környékén számtalan kirándulási, sportolási lehetőség nyílik az odalátogatók részére. Az így is gyönyörű környezetet a közeljövőben rehabilitáljak, így hidakkal, parti sétányokkal, szökőkútrendszerrel, kerékpár és gyalogutakkal fog gazdagodni, a folyó közepéig benyúló stégről nem is beszélve, s mindez közvetlen előttünk meghagyva a természet állapotát.

Zöldövezetben épült hotelünk wellness részlegében kültéri medence, napozóterasz és hatszemélyes szauna található, amelyet plusz medencékkel és szaunavilággal bővítünk. A családokra, babákra is nagy hangsúlyt fektetünk, így egy külön babamedence is kialakításra kerül.

Célunk egy olyan idilli hangulat megteremtése az Open Hotelen belül, ahol mind a családok, baráti társaságok, cégek jól és otthonosan érzik magukat, legyen szó nyaralásról, csapatépítésről, konferenciáról, esküvőről vagy baráti összejövetelekről. Igény szerint, a programokat menedzseljük, játékokkal gazdagítjuk. Ilyen esetekben közel félszáz vendéget tudunk fogadni. Ezenfelül kutyabarát hotel vagyunk, mivel sok vadász is megszáll nálunk.

Mindemellett kerékpárokat is biztosítunk és napijegyet a horgászat szerelmeseinek.

Éttermünkben nagyon figyelünk a bő, minőségi választékra, az ételérzékenységre, a szentesi és nemzetközi ízek jelenlétére, széles italválasztékunkra, hiszen a belföldi látogatók mellett rengeteg külföldi vendégünk is van.

Segítve a környezetünket számos helyi termelő kézműves termékeit integráljuk kínálatunkba, legyenek ezek, sajtok, lekvárok, zöldségek, gyümölcsök.

Büszkeséggel kijelenthetjük, hogy Szentesen és harminc kilométeres körzetében, mi vagyunk a térség egyetlen négycsillagos hotelje, amely mindenki számára nyitva áll és várja a minőséget kedvelő vendégeit.

www.openhotel.hu

Megosztom