Hirdetés

Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!

Google Plus

a​Meneküljön el a rutin elől és élvezze a tökéletes pihenést a világ legkisebb hegyének szívében! Királyi gondoskodásban lesz része a Grand Hotel Bellevue-ben ****. Az első osztályú szolgáltatásokon túl új fitnesscenter várja uszodával, modern szobákkal, apartmanokkal és lélegzetelállító kilátással.

A Bellevue története nagyon régen kezdődött, de ez nem tartja vissza, a hotel évről évre fejlődik. Tökéletes pillanatokat élhet át a vadonatúj és nagyobb wellness részlegben, melyben különféle masszázs- és relaxációs lehetőség található. Élvezetes frissítőket fogyaszthat csodálatos kilátással a Tátra egyik legnagyobb uszodájában, az Aquabarban. Kikapcsolódhat testben és lélekben, számtalan szaunában kaphat kezelést, majd használhatja a pezsgőfürdőt és befejezheti a relaxációt a gőzfürdőben. A wellnessközpont különböző kövekkel és fával van díszítve. Az ilyen modern helyek örömteliek nemcsak a test, hanem az érzékek számára is. A Hotel Bellevue-ben**** 150 elegáns és modern, stílusos sztandard EXCLUSIVE szoba és apartman található. Érdekesség, hogy a szobák küönböznek egymástól, mert minden emeletet különböző stílusúra terveztek, ez teszi egyénivé és különlegessé a szállodát. Ha a partnerével vagy a családjával tervezi az üdülést, sok érdekes szoba és apartman és számtalan szabadidős tevékenység, szórakozás, sport közül választhat. Ha rossz idő van a Tátrában, ne mondja le az utazását, mert a Hotel Bellevue-ben**** fallabdázhat, bowlingozhat, billiárdozhat, pingpongozhat vagy edzhet a modern edzőközpontban. Ha különleges élményre vágyik, mint például lovaglás vagy valami adrenalinsport, érdeklődjön a recepción. A hotel éttermében, a Savarinban nemcsak hagyományos szlovák ételeket szolgálnak fel. Itt büféreggeli várja a vendégeket. A lobbi bárjában kitűnő kávé és sütemények kaphatók. Ha koktélt vagy más italt és szórakozást szeretne, látogassa meg a szálloda másik bárját, a Lucullust. 2020-ban egész évben vonzó programokat kínálunk, beleértve az őszi és téli szezont is. Élvezze a hotel nyújtotta kitűnő lehetőségeket és töltse el a karácsonyi ünnepeket nagyszerűen és stresszmentesen, vagy köszöntse az új évet nálunk. Tapasztalt és segítőkész személyzet fog emlékezetes élményt és tökéletes kikapcsolódást biztosítani Önnek, első osztályú szolgáltatást nyújtva.

Érezze jól magát a Tátra egyik legnagyobb szállodájában!

www.hotelbellevue.sk

 

Képek

Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!

Google Plus

Galéria

Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!
  • Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!
  • Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!
  • Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!
  • Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!
  • Bellevue **** Pihenjen a Tátra szívében!

Hirdetés