Szeretettel várjuk kerékpárszalonunkban Budapest szívében, ahol 500 m2-n mutatjuk be a világ vezető bringamárkáit.

Több száz darabos kerékpár választékból válogathat, Bianchi, Specialized, Cube, és Merida modellek között, két emeleten szakképzett értékesítőink segítségével. Az amatőröktől a profikig, az országút, a terep- és a természet szerelmesei egyaránt megtalálják a kedvükre való városi, vagy e-bike, trekking, országúti vagy MTB kerékpárt és a hozzá szükséges kiegészítőket.

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink maximális kiszolgálása mellett a kerékpározás valóban élmény legyen mindenki számára, ehhez kívánunk hozzájárulni szakmai tudásunkkal és bőséges termékkínálatunkkal.

Számos kiemelkedő sportbeli és üzleti sikerrel büszkélkedhetünk 10 éves fennállásunk óta, ezekre a tapasztalatokra alapozva fejlesztjük és tökéletesítjük üzletünket és webáruházainkat évről évre. A fentieknek köszönhetően mára már az ország egyik legsikeresebb és legnépszerűbb kerékpárüzleteként várjuk a hozzánk látogatókat, udvarias kiszolgálással, színvonalas környezetben.

Szolgáltatásaink között lehetőséget biztosítunk felsőkategóriás bringák tesztelésére, Bike Fit termünkben a megvásárolt kerékpár testreszabására és a törzsvásárlói programunkban való részvételre. Emellett Magyarország első és egyetlen Shimano Service Center szerviz szolgáltatásával gondoskodunk arról, hogy kedvencük mindig a legjobb formában legyen.

www.bringaland.hu

www.bianchi.hu

Megosztom