Csúcsmatracok, nem csak olimpikonoknak!

Életünk harmadát alvással töltjük. Ezért nem túlzás azt mondani, hogy életre szóló befektetés a jó matrac megvásárlása. 

Az alvás minősége meghatározó az életminőségeddel, továbbá a napi teljesítményeddel kapcsolatban is. Nem csoda, hogy minden idők legsikeresebb sportolói, mint Michael Phelps és Usain Bolt is az alvást tartja sikerei titkának. Az élsportolók akár napi 10-12 órákat is alszanak teljesítményük maximalizálása érdekében. De fontos az is, hogy ne csak elegendő ideig, hanem megfelelően minőségben aludj. Ez pedig nem megy megfelelő matrac nélkül.

A Matrackuckó szakértői országszerte 13 üzletben állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek neked kiválasztani a matracot, amelyben a nap végén feltöltődhetsz. Ingyenes matracpróbával egybekötött tanácsadásainkkal megteheted az első lépést alvási problémáid kezelése érdekében. 

Szakértőinktől megtudhatod, hogy igényeidnek milyen ágybetét felel meg, illetve akár egyedi méretben is legyártják neked. Ha pedig már van kiszemelt matracod, azt is kipróbálhatod a Matrackuckóban.

A matracpróbákon megkaphatod a választ azokra a kérdésekre, hogy milyen matracot válassz, illetve milyen szempontok alapján érdemes döntened. Ha elnyerte tetszésed valamelyik matrac, a Matrackuckó üzleteiből való ingyenes házhozszállítás után nincs más dolgod, mint élvezni a pihentető alvás okozta felüdülést. Hisszük, hogy a matracvásárlás életre szóló befektetés, ezért pénzvisszafizetési garanciát vállalunk matracainkra.

Foglalj időpontot most a Matrackuckó weboldalán bármelyik üzletünkbe, hogy alvási problémáid a múlté legyenek!

Megosztom