Shop Sport a sportban

A 2000-es évek közepén felmerült az igény egy sportszereket forgalmazó online áruházra, amelyet egy bemutató terem, egy mintabolt követetett. Mára elmondhatják, hogy a területeiken belül amit náluk nem lehet kapni, az nem létezik, tudtuk meg Fábián Zsolt tulajdonostól.

– A shopsport.hu 2006 óta van jelen a hazai sportpiacon. Célunk, hogy az ügyfeleinket mindig az aktuális trendeknek megfelelő minőségi, kényelmes, korszerű sportruházattal és sporteszközökkel lássuk el.
Tevékenységünk főleg az ütősportok, az asztalitenisz, fallabda, tollaslabda és ezen felül a kézilabda és röplabda, melynek minden területét lefedjük, a ruházattól kezdve a cipőkön át a sporteszközökig. Több ezer termék közül választhatnak vásárlóink és viszonteladóink online áruházunkban, valamint szakképzett munkatársaink várják a sportboltunkban, ahol termékeinket kipróbálhatják, felpróbálhatják. Célunk, hogy mindent egy helyen és kedvező áron biztosítsuk vásárlóinknak.
Több sportszermárka, legfőképpen a Stiga és az Asics hivatalos magyarországi képviselője, illetve kiemelt forgalmazója vagyunk. A nálunk kapható minőségi pingpongütők ma már nemcsak sporteszközök, hanem precíziós műszerek. Az ütőfák akár a százezer forintos magasságot is elérhetik.

Személyes garanciát vállalunk arra, hogy ügyfeleinkhez minden esetben kifogástalan minőségű termék kerül. Figyelemmel kísérjük a sportszerpiac fejlődését, a trendeket, s mi magunk is folyamatosan fejlesztünk, újítunk.
Működésünk vezérelvei a rugalmasság és a gyorsaság, ügyfeleink, partnereink megrendeléseit rövid határidővel, minden egyéni igényüket figyelembe véve teljesítjük.

Az utánpótlásra nagy hangsúlyt fektetünk. Németh Károly tizenhétszeres, örökös magyar bajnok a szakmai intendánsunk. Versenyzői, edzői támogató programunkat is létrehoztuk. A filozófiánk, hogy a lehető legjobb termékeket kivételesen kedvező áron kínáljuk, hozzájárulva ezzel, hogy a sport, az egészséges életmód mindenki életének szerves része lehessen.

www.shopsport.hu

Megosztom