Gondolatok és küldetés

Avagy a H2G grilliskola szerepe a  magyarországi grillkultúrában

A legtöbb ember szereti a grillen készült ételeket és magát a grillezést is, de mindenki emlékszik a grillpartik égett, száraz vagy éppen nyers fogásaira. Amikor a grillsütő beszerzésének gondolata megfogan az ember fejében, biztos benne, hogy neki ez sokkal jobban fog menni. Persze vannak olyan tehetséges emberek, akiknek ez elsőre sikerül is. Aztán van egy másik tábor, akik csak a biztosra mennek, és csak a jól begyakorolt ételeket készítik el, de emiatt soha nem használják ki a grillben rejlő lehetőségeket.

A H2G (How to Grill) csapata itt lép be a képbe. Szeretnénk a grillezést, a bbq- t és a szabad tűzön készült ételeket széles körben népszerűsíteni és terjeszteni. A célunk hogy profi módon elkészített ételeket kóstolva vendégeink el is tudják sajátítani a különböző ételkészítési technológiákat. Fontosnak tartjuk, hogy a grilliskolában megszerezett tudásukkal vendégeink, partnereink tudatosan választhassák ki azt a professzionális grillsütőt széles kínálatunkból, mely segítségével mesterszakácsént tündökölhetnek családjuk és barátaik körében, kivívva ezzel mindenki elismerését.

A grilliskola folyamatosan új programokkal bővíti repertoárját, hogy minél szélesebb kört elérve mindenki megtalálhassa az érdeklődésének megfelelő programot, legyen az egy egzotikus ország gasztronómiáját bemutató est, vagy egy igazán füstös grill és bbq oktatás, ahol részletekbe menően megismerhetik az ételek elkészítésének mesterfogásait.