Hirdetés

János, a szaunamester

Google Plus

Burkolózseniként jó ideje állandó vendége magazinunknak, most új minőségében mutathatjuk be Selettye Jánost: szaunamester lett.

„Régóta szaunázok. Hosszú évekkel ezelőtt uszodában kezdtem, aztán – amikor igazi szerelemmé vált - odahaza építettem magamnak szaunát, de eljártam máshová is, mert egyenesen rajongok érte – elevenítette fel a kezdeteket. Jó másfél éve második otthonára lelt a ráckevei Aqualandban, ahol manapság már szaunamesterként ténykedik úgy, hogy vendégszerepből lépett át a „túloldalra”.

„Elmentem mesterképzésre, megtanultam a szakmát. Heti négy alkalommal jövök szeánszokra, ilyenkor a felöntésen, az illatkezelésen, a körbelegyezésen túl tematikus órákat tartok. Először jön a bőrradírozás, aztán olajjal vagy mézzel a bőrtáplálás, a harmadik lépés a boldogsághormon-termelés jegyében a jeges kezelés magas pára mellett, végül pedig egyedi dologként következik a speciális meditációs relaxprogram, amelynek lényegi eleme tanulságos színes történetek elmesélése” – tudtuk meg tőle.

János arra is kitért, hogy a szeánszok közben nagyon odafigyel rá, ki milyen állapotban van.

 

„Összetett feladat a miénk, amelynek része a beszélgetés, a kommunikálás a vendégekkel, a jó hangulat megteremtése és fenntartása is. Szerintem akkor jó egy szaunamester, ha amit ad, azt visszakapja, márpedig a visszajelzés nagyon jó. Örömmel mondhatom, a hálás vendégek elfogadtak, szeretnek, gondolom azért is, mert mint minden mást, szívvel-lélekkel csinálom ezt is, és tudják: közülük jöttem.”

 

Képek

János, a szaunamesterJános, a szaunamesterJános, a szaunamester

Google Plus

Galéria

János, a szaunamester
  • János, a szaunamester
  • János, a szaunamester
  • János, a szaunamester

Hirdetés