Hirdetés

Masszázsmedence, a házi wellness titka

Google Plus

Elmerülni a jakuzzi zubogó, meleg vizében mennyei érzés: a hidromasszázs olyan, mintha ezernyi kéz masszírozná a testünket tetőtől talpig. A pezsgőfürdő manapság a wellness központok kötelező eleme, de egyre többen döntenek úgy, hogy otthonukban is megérdemlik a kényeztetést, így a masszázsmedence a polgári otthonok alapkellékévé vált. Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa és ügyvezetője több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, így mindent tud, amit a wellnessről, masszázsmedencéről ma tudni érdemes.

A cég fennállása óta több mint 3000 háztartást segítettek hozzá a tökéletes masszázsmedence megtalálásához. Mi a titok?

A SpaTrend küldetése az, hogy a lehető legtöbb ember teljes értékű kikapcsolódását és feltöltődését támogassa mind a gyönyörű és hangulatos otthoni környezetben, mind a wellness szállodák wellness központjában. Hiszünk abban, hogy a felgyorsult életünkben szükség van aktív pihenésre és a szeretteinkkel együtt töltött minőségi időre. Sikerünk kulcsa, hogy maximálisan támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy az igényeikhez tökéletesen igazodó medencét válasszák ki. Tudjuk, hogy a hozzánk fordulókat azzal segítjük leginkább, hogy nemcsak projekt végén, hanem már a tervrajzok elkészülésének, vagy akár az ötletek megszületésének pillanatában igyekszünk segíteni a legjobb megoldások kialakításában. Ha kell, beülünk velük a medencébe, hiszen nálunk minden masszázsmedence a helyszínen kipróbálható. Autót is úgy vesz az ember, hogy beleül és leteszteli, miért lenne ez másképp egy jakuzzival.

Miért pont a Hot Spring termékek forgalmazása mellett döntöttek? Az akril masszázsmedencék mellé mennyire tudott felzárkózni a Softub termékcsalád?

Hogy az autós példánál maradjak, a Hot Spring a masszázskádak Mercédesze. A Hot Spring talán a legnagyobb jakuzzi gyártó a világon, és nagyon szimpatikus volt, hogy a technológiai fejlesztések mellett kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy masszázsmedencéik beilleszthetők legyenek a környezetünkbe. Majd húsz éve kezdtük a termék forgalmazását, és az idő minket igazolt. Sok ezer elégedett ügyfelünk a legjobb bizonyíték számunkra. A puha falú Softub egyelőre Amerikában népszerűbb, mint idehaza, pedig számtalan jó tulajdonsággal bír. A teljesség igénye nélkül: könnyen hordozható, csendes, energiatakarékos, akár erre a célra kifejlesztett saját napelemmel is üzemeltethető, kényelmes, és stílusos.

Miért érezték fontosnak, hogy létrehozzák a saját kiállító területükön a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítást és Vásárt?

A SpaTrend csaknem két évtizede a minőségi kültéri wellness és kertberendezés képviselője. A tevékenységünket masszázsmedencék, ismertebb nevükön jakuzzik forgalmazásával kezdtük. Ügyfeleink között azok jelentek meg elsőként, akik minőségi termékekkel szerették volna berendezni otthoni wellness terüket. Sok ezer elégedett ügyfelünk a legjobb bizonyíték számunkra, hogy érdemes volt a nemzetközileg is ismert és elismert kiváló termékeit beterveznünk ügyfeleink otthonába.  Az expo célja, hogy egy időben és egy helyen mutathassuk be, hogy hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai, mi az a kínálat, amiből kedvükre válogathatnak a pezsgőfürdőzés kedvelői.

Puskás Kati

Képek

Masszázsmedence, a házi wellness titkaMasszázsmedence, a házi wellness titkaMasszázsmedence, a házi wellness titkaMasszázsmedence, a házi wellness titkaMasszázsmedence, a házi wellness titka

Google Plus

Galéria

Masszázsmedence, a házi wellness titka
  • Masszázsmedence, a házi wellness titka
  • Masszázsmedence, a házi wellness titka
  • Masszázsmedence, a házi wellness titka
  • Masszázsmedence, a házi wellness titka
  • Masszázsmedence, a házi wellness titka

Hirdetés