Nyaraljunk otthon!

Az idei járványhelyzet miatt kevesebbet tudunk utazni, ezért igazi főnyeremény, ha saját életterünkben tudjuk kiélvezni a nyár örömeit. Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa és ügyvezetője több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az otthoni wellness témakörben. Üzleteikben – a kiváló minőségű masszázsmedencék és kerti grillek mellett – minden olyan terméket megtalálható, mely a kényelmes kert és terasz berendezéséhez szükséges. Ürömi mintatermükben Fodor Rajmund és családja is meghallgatta tanácsait.

Bútoraink közös vonása a modern stílus, a minőségi anyaghasználat, az elegancia, a precíz kivitelezés, a praktikus felhasználás és a kényelem. A kínálat fő elemei az étkező- illetve ülőgarnitúrák, sarokülők, többszemélyes kanapék, napozóágyak és nyugágyak – árulta el a tulajdonos ügyvezető, hozzátéve, hogy a tervezésben és a termékek kiválasztásában is maximálisan támogatják a vásárlóikat.  A kiválasztásnál a legfőbb szempontok: hol és mire szeretnék használni a kerti bútort, illetve, hogy az illeszkedjék az otthon hangulatához is. No de nézzük az aktuális trendeket!

Organikus formák – klasszikus eljárások

A világhírű Ethos első osztályú kerti bútorai ötvözik a kísérletező kedvet a kor támasztotta minőségi követelményekkel. Az új utakat, alapanyagokat felfedező cég ismertetőjegye az egyedi megjelenés, az ízléses vonalvezetés és a maradéktalan kényelem. Az Ethos termékei között egyaránt találunk hatalmas, többszemélyes kanapékat, étkezőszetteket, kávézógarnitúrákat és virágtartókat is. A minden igényt és fantáziát kielégítő bútorcsalád tartós és időtálló a minőségi anyaghasználatnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően.

Modern design – tökéletes pihenés

A Jati és Kebon sorozat darabjai különösen selymes tapintású alumíniumelemekből készülnek szinte az örökkévalóságnak. A design irányzatok szögletes, letisztult vonulatát képviselik. Jól illeszkednek a minimalista stílusú otthonokhoz. Ezek a garnitúrák vonalvezetésüknek köszönhetően modern és kényelmes pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat.  A Jati & Kebon bútorait – megnyerő minimalista stílusuk mellett – a Sunbrella szövetanyag teszi igazán különlegessé. A Sunbrella szövetnél aligha találhatunk jobbat, ugyanis ugyanezt az anyagot használják a prémium napernyő gyártók is. A gyártás során színes festékpigmentekkel átitatott pamutszálakat egy folyékony akrilréteggel is bevonják. Ez az eljárás a szálak belsejébe zárja a színt, így garantálva azok tartósságát – az anyag nem csupán vízálló lesz, de az UV sugarak káros hatásainak is ellenáll. A magas minőségű bútor tisztítása szintén gyerekjáték: a legtöbb szennyeződés egyszerű szappanos vízzel is eltávolítható.

Tartós és exkluzív – kültéren is

A Spalounge koncepciója az, hogy olyan kerti bútorokat alkosson, melyek a legjobban hasonlítanak az otthonunkban használatos designbútorokhoz. A szemet gyönyörködtető egyedi formavilágnak, a kényelemnek, a jó variálhatóságnak, és a kültéri körülményeknek is ellenálló Sunbrella szövetnek köszönhetően a nappalinkat varázsolhatjuk a teraszunkra. Természetesen ezek a bútorok is vízállóak, fényállóak és rendkívül strapabírók a hegesztett, zárt alumínium szerkezetüknek köszönhetően.

Puskás Kati