Meseház az erdő mélyén

Aki Visegrádon járva először pillantja meg a szelíden csörgedező Apátkúti-patak szurdokkapuja felett az erdőben megbúvó Apátkúti Vadászházat, úgy érezheti, hogy mesevilágba csöppent. Később aztán kiderül, hogy ez így is van!

Az Apátkúti Vadászház a vendéglátás egészen különleges, semmi máshoz nem fogható élményét nyújtja Vendégeinek. Az érintetlen természet, a Pilis ősfáinak titokzatos suttogása, a csend és a nyugalom olyan hangulattal veszik körül az ide érkezőket, hogy azok akaratlanul is halkan szólnak egymáshoz. A ház üzemeltetését a nagyhírű Hotel Silvanus három vezető munkatársa végzi olyan odaadással, hogy Silvanus, az ókori rómaiak erdőistene maga is örömmel töltene el itt pár napot.

Az elvonulás, a pihenés és a feltöltődés helyszíne ez a ház, amely 5 hangulatos szobájával akár 18 ember számára is kényelmes szállást nyújt. Kiváló konyhája révén pedig mindehhez teljes ellátás is járhat, a Vendég igényei szerint.

A kikapcsolódás, a szemlélődés, a természetjárás és az erdei turizmus kincsesbányája az Apátkúti Vadászház. Családi pihenésre, baráti összejövetelekre, privát rendezvényekre és üzleti találkozókra is utolérhetetlenül romantikus és teljességgel egyedi helyszínt biztosít.

www.apatkutivadaszhaz.hu

Megosztom