A Hotel & Spa Larimar négycsillagos superior wellness- és egészséghotel a dél-burgenlandi Stegersbach napsütötte lankáin, úgymond a „mindennapok“ felett áll. A különleges energiák és erők helyszínén épült. Az aranymetszés (1:1,618) szabályát követő szállodaépület ovális formája a tojásra utal, abból a gondolatból kiindulva, hogy a tojás, mint burok, az élet eredetét jelképezi, és egyfajta meghittséget közvetít. Ez az alapgondolat vezérelte Johann HABERL urat, aki a szálloda tulajdonosa, részben tervezője is, álma megvalósításakor. Az ökológiai építőanyagok, a kezeletlen fa alkalmazása, a zöld növényekkel beültetett tetők természetes és nyugodt hangulatot árasztanak. Nem csoda, hogy a szálloda 2007-es nyitása óta 43 különböző nemzetből érkezett vendég ide, hogy a meghitt hangulat és idillikus környezet élvezetének hódolva friss életenergiákkal töltődjön.

Az őselemek ereje 

A Larimar szálloda névadója egy ritka, rendkívüli drágakő, amely a Karib-térség „kék ékszerének“ számít. Vulkanikus eredetű, és különleges harmóniában áll a vízzel. Mint gyógyító kő elősegíti az érzelmi és testi gyógyulást. Harmonikusan egyesül benne a négy őselem együttese.

A szálloda 111 légkondicionált bioszobájának és lakosztályának kialakítása is a négy őselem egyikén alapszik.

Így minden vendég kiválaszthatja a neki legjobban megfelelő légkört:

  • A Föld-szoba – a barna szín tónusai a testi kiegyensúlyozottság érzését teremtik meg. A föld a belső stabilitást és kiegyensúlyozottságot jelképezi.
  • A Tűz-szoba – a vörös szín árnyalatai a testi és a szellemi energiát segítik. A vörös elevenen és pezsdítően hat.
  • A Víz-szoba – a kék szín tónusai az érzelmi egyensúly megteremtését segítik elő. A kék a nyugalom és a megfontoltság színe.
  • A Levegő-szoba – a világos pasztellárnyalatok a szellemi kiegyensúlyozottságot serkentik. A fény és a világosság a könnyedséget, az értelem világosságát segítik elő.

Spa-lakosztályok – a kikapcsolódás élvezete kettesben

„Élvezze a pihentető és romantikus időtöltést a luxuskivitelű spa lakosztályokban“ hangzik a Larimar Hotel invitálása párok számára. A párok a spa lakosztályok elegáns környezetében kétszemélyes szerájfürdővel vagy pezsgőfürdővel, pihe-puha ellazulással és teljes mértékben privát szférában élvezhetik a kényeztető órákat.  

SPA & WELLNESS 

A Larimar az osztrák egészségturizmus egyik kiemelkedő szállodai létesítménye. 4500m2 alapterületű termál- , spa és wellness részlege, valamint  szaunavilága exkluzív kínálattal áll a vendégek rendelkezésére. A spa részlegben összesen hat medence: három termálvizű, egy tengervizes medence, egy édesvizű úszómedence és egy hidegvizű barlangfürdő kínálatát élvezheti a vendég. A luxus kivitelű panoráma részleg, az 5 szauna (ebből a panorámaszauna csodálatos kilátással a környékre), valamint nyolc nagyvonalúan tervezett pihenőrészleg, a csendet kedvelők számára kialakított ún. suttogó pihenőszobával és a hozzá tartozó nyári terasszal, mind-mind a kikapcsolódás és a regeneráiódás lehetőségeinek színes palettáját kínálja.

Továbbá a Larimar vendége abban a szerencsés helyzetben van, hogy a szálloda saját termálfürdője mellett ingyenesen használhatja Stegersbach helyi termálfürdőjét is, 14 különböző medencéjével, és uszodájával, mely a szállodával összekötött folyóson keresztül, fürdőköpenyben, és a szobakártya beléptetővel érhető el. Ezáltal további 15 000 m² termálvizes élvezet várja az ideérkezőket. Így a Larimar szálloda vendégei számára mintegy 20 000 m² alapterületű spa és termál élményt biztosít.

Hotel & Spa Larimar ****S
Panoramaweg 2
A-7551 Stegersbach
Tel.: +43/3326/55100
Fax: +43/3326/55100 990
E-Mail: urlaub@larimarhotel.at
www.larimarhotel.at

Megosztom