A bartenderek rocksztárja

Rock’n’roll életérzés a pesti égbolt alatt: májustól a karizmatikus Anger Borbála keveri az italokat  a High Note SkyBarban 8 tagú mixer bandájával. A Kövér Gergely cheffel és Szabó Zsuzsanna pastry cheffel szoros együttműködésben dolgozó szakember hangsúlyozza: hárman együtt megállíthatatlanok, ha arról van szó, hogy emlékezetes estét és ízeket ígérjenek a rooftop bár vendégeinek. A hely a lenyűgöző Budapest-életérzés mellett forradalmi gasztronómiai élményt is ígér: mély ízvilágú, különleges koktélokkal és ehhez készült ételekkel hódítják meg extravagáns közönségüket. Minderre a gasztronómiából jól ismert Gerbeaud Gasztronómia neve jelenti a garanciát.

A recept eddig is adott volt: vedd a város legszebb panorámáját, adj hozzá kényelmes foteleket, élvezd, hogy hűsít a szél és válogass fine dining fogások közül. Anger Borbála forgószélként érkezett ebbe a közegbe: megfűszerezte és felrázta mindazt, amit a bár közönsége eddig is kedvelt. A bőrdzsekis mixer saját elképzeléssel jött: mostantól lendület, kaland az ízekben és összetéveszthetetlen karakter várja a lazulni vágyókat.

A  tetőteraszon bármi megtörténhet: a három profi – a mixer, a chef és a pastry chef – olyan kombinációkat álmodnak, amelyek még a gourmet vendégeknek is újat mutatnak. Az ikonikus amerikai színésznő által inspirált Marilyn’s Kiss koktélhoz például, mely Jose Cuervo Silver tequilát egyesít mézszirup hibiszkusszal, agavéval, Kövér Gergely chef grillezett bélszín falatot készített szója glazúr, tápiókagyöngy, petrezselyem emulzióval. A ízharmóniát a Szabó Zsuzsanna által megálmodott Szféra desszert teszi teljessé, mely bazsalikomos és jázminos jegyekre épít. A friss, laza, új szemlélet a garancia rá, hogy itt nem csak a körpanoráma forgat meg minket. A High Note SkyBar új csapatában nem csak a jégkockára utal az „on the rocks”.

1051 Budapest, Hercegprímás utca 5. / skybar@ariahotelbudapest.hu / www.highnoteskybar.hu
ARIA HOTEL BUDAPEST / HIGH NOTE SKYBAR

Megosztom