Profi Partner a dísznövény kereskedelemben

A Profi Partner 2003 Kft. Magyarország és a Pest megyei régió meghatározó dísznövény nagykereskedése. A céget öt magyar faiskola tulajdonosa alapította azzal a céllal, hogy nyugati mintájú Cash&Carry rendszerben új értékesítési csatornát nyissanak mind saját, mind pedig a mára több mint 50 hazai faiskolai beszállító növényei számára.

Rónai Gergely a Profi Partner 2003 Kft. cégvezetője

2016 őszén keresett meg a tulajdonosi kör, hogy tudnék-e segítségükre lenni a megváltozott piaci környezetre jó válaszokat találni.

Tanulmányaimat, szakmai tapasztalataimat illetően az életem mindig is a dísznövény kereskedelem körül forgott. Sopronban erdésztechnikusi oklevelet szereztem, majd a Szent István Egyetem kertészmérnöki karára jelentkeztem. A diplomám megszerzését követően számos külföldi és hazai tapasztalatot gyűjtöttem a dísznövény kereskedelem területén. 2020 februárja óta a Magyar Díszfaiskolák Egyesületének elnökeként is dolgozom.

A felkérés izgalmas szakmai kihívásnak ígérkezett. A 2017-es stabilizációs évet követően az addig csupán dísznövény nagykereskedelemmel foglalkozó cég kitárta kapuit minden hazai és külföldi vállalkozás számára, így 2018-tól már nemcsak nagykereskedésként, de vállalkozói diszkontként is várja ügyfeleit. A Szigetszentmiklóson található telephelyünkön, 3 hektáros, áttekinthető szerkezetű, kényelmes vásárlást lehetővé tevő úthálózat, egyedülállóan széles kínálat, a vásárlók kényelme számára fenntartott golfkocsik és jól összeszokott szakembereink várják régi és új ügyfeleinket.

www.profipartner.hu

Megosztom