Hirdetés

Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben

Google Plus

A II. kerület egyik frekventált helyén, a Marczibányi téren található a Wellmed Beauty & Medical SPA.

A több mint 10 éve működő egészség- és szépségközpont számtalan esetben nyújtott és nyújt megoldást egészségügyi és kozmetikai problémák megfejtéséhez és kezeléséhez egy maximálisan vendégközpontú és egy teljességre törekvő gyógyítási szemléletet követve.

„Központunk alap filozófiája az orvostudomány, a wellness és a kozmetika háromszöge. Célunk a nyugati és a keleti gyógyászat integrálása, hiszen a szépség is az egészséges állapotból indul ki.”

A kozmetikai tünetek elárulják az egészségügyi állapotunkat

Sokunkban vetődött már fel a kérdés, hogy bizonyos külső tünet miért jelent meg a bőrünkön, miért ég a gyomrunk, miért hullik a hajunk, vagy éppen miért vagyunk a kelleténél idegesebbek, feszültek. A legtöbb esetben a kérdésünk megválaszolatlan marad, mert az orvosok szakosodása nem teszi lehetővé, hogy a szervezetet holisztikusan, egy egységes egészben nézze, hanem általában tüneti kezelést javasol. Például a bőrkiütéseket vagy a pattanásos bőrt gyógyszerekkel szünteti meg, a fájdalmakra fájdalomcsillapítót javasol, a lelki és pszichés terheket nem tartja kezelendő betegségnek. Pedig a legtöbb esetben a megoldás ott bujkál a szervezetünkben, energetikai rendszerünkben, gondolatainkban és érzelmeinkben.

A Wellmed Beauty & Medical Spa alapgondolata az, hogy segítsük a szépséget, az egészséget és a vitalitást a mindennapi életben megteremteni. Lehetőség van a keleti orvostudomány alapjaira épülő orvosi diagnózis felállítását igénybe venni, ami alapján személyre szabottan el lehet dönteni, hogy milyen kezeléseket alkalmazzunk. Sok esetben már a meridián kezelések után, (bioenergetikai akupresszúrás masszázs) megoldódik a probléma. 

Magyarország egyik legfelszereltebb ANTI AGING központja

Külső kezeléseken keresztül, a legújabb technológiával, lézer- és rádiófrekvenciás kezelések alkalmazásával enyhíthetőek a ráncok, a különböző bőrhibák, a narancsbőr, és seprűvénák. Ezekhez a kezelésekhez kizárólag a legújabb és legmegbízhatóbb orvosesztétikai technológiák állnak a rendelkezésre.

A Wellmed orvosai és szakemberei megoldást nyújtanak a változókor okozta problémák megoldásában is, ezért létrejött a MENAPAUSA AMBULANCIA, ahol a belgyógyász szakorvos teljes körben kivizsgálja  és tanácsokkal látja el pácienset.

A másik legnépszerűbb szolgáltatása a központnak az SLIM CONCEPT – Orvosi testsúlycsökkentő programja, amelyet megelőz egy általános vizsgálat, majd kontrollált programmal külsőleg és belsőleg ható kezelésekkel biztosítja a súlyvesztés sikerességét.

Piroche Cosmetiques – natúrkozmetika és beauty shop

A kiváló minőségű, rendkívül  tiszta alapanyagú aktív natúrtermékekkel egyedülálló minőségben vehetőek igénybe a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoláshoz szükséges termékek. Az arckezelésektől kezdve az egész testet kényeztető spa kezelésekig teljes palettában a biztosítja pihentető szépülést a vendégeknek.

„Számunkra fontos, hogy a kezelések minden esetben személyre szabottan haladjanak és elkerülve a futószalagmunkát a minőségre és a vendégeink igényeire figyelünk.„

WELLMED BEAUTY & MEDICAL SPA
www.wellmedstudio.hu
Tel: +36 30 516 0011

Képek

Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésbenSzépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésbenSzépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésbenSzépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésbenSzépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben

Google Plus

Galéria

Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben
  • Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben
  • Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben
  • Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben
  • Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben
  • Szépség és egészség egy megoldásközpontú megközelítésben

Hirdetés