Magyarországon először a Hotel Silvanusban!

Ugye Önt sem kell meggyőzni arról, hogy a szerelemnél intenzívebb és csodálatosabb érzés kevés van a Földön? Ez az alapja a tartós párkapcsolatoknak, a családalapításnak és az élet egyik értelmének, a gyermekvállalásnak is. A szerelem tehát alapvetően határoz meg minket, időtlen varázsa nem ismer korosztályokat, befolyásolja kedvünket, hangulatunkat, sőt tetteinket is! Szerelmesnek lenni pedig jó dolog, még akkor is, ha néha nem könnyű… Abban viszont egyetérthetünk, hogy a viszonzott szerelem beteljesült boldogsága felülmúlhatatlan érzés!

Az emberiség történetében a szerelem és az étkezés nagyon sok kultúrában összefonódik. A vágykeltő ételek és fűszerek ismerete és használata minden földrészen kincset érő tudást képviselt és képvisel ma is. A modern tudomány pedig sok esetben igazolta azokat az évszázados, vagy akár évezredes hagyományokat, megfigyeléseket és tapasztalatokat, amelyek a szerelemkonyhára vonatkoznak. Mert a „varázsszerek”, az afrodiziákumok itt vannak velünk és körülöttünk. Nap mint nap használjuk őket, néha mit sem sejtve jótékony hatásukról!

Aki ismeri a magyar konyhát, az tudja, hogy korántsem csupán a gulyáslevesről, a töltött káposztáról és a túrós csuszáról szól. Az igazi magyar konyha rendkívül színes, változatos, gazdag és sokrétű kincs! Mi itt a Hotel Silvanusban tiszteljük és becsüljük a magyar konyhát és büszkék vagyunk rá, hogy európai szinten is ismert éttermünkben ennek szellemében főzünk. Arra is büszkék vagyunk, hogy Vendégeink elismerik és nagyra értékelik konyhánk színvonalát. A különféle afrodiziákumokat eddig is használtuk ételeinkben, de nem a szerelem aspektusából közelítettük meg őket, sokkal inkább az ízek oldaláról, hiszen az egészséges, tápláló és különlegesen finom ételek készítése volt a cél.

A Silvanus konyhája immár nemcsak egy afrodiziákumokat használó konyha lesz, hanem ennél jóval több: az emberi kapcsolatok konyhája is!

Engedjék meg, hogy e gondolatok előrebocsátásával meginvitáljuk Önöket a Légrádi Ildikó könyve által ihletett Silvanus Szerelemkonyhába, ahol megismerkedhetnek a párkapcsolatok sokrétű birodalmával és az érzésekhez, gesztusokhoz és vágyakhoz leginkább illő ételekkel!

Ha pedig szeretnék megtapasztalni, hogy mindez hogyan működik a valóságban, kérjük, keressék fel éttermünk Szerelemkonyha sarkát és kóstoljanak bele egy minden ízében magával ragadó világba!

Lantos Árpád
vezérigazgató

Megosztom