Hirdetés

Villa Medici Hotel és Étterem

Google Plus

Dunántúlon található négycsillagos szállodánk 26 felújított szobájával, diszkrét eleganciával, magas szintű szolgáltatásokkal áll a pihenni vágyók rendelkezésére csakúgy, mint a borospince, rendezvény termek, Wellington Pub, két nagyszerű étterem kerthelyiséggel, a wellness részleg pihenősarokkal és jacuzzival.

A Villa Medici Étterem a Neubauer család vállakozásaként 1991-ben nyitotta meg kapuit Veszprém festői völgyében és azóta áll töretlenül a magyar vendéglátás élvonalában. Mottónk, amely a 25 év alatt az ars poeticánkká vált, nagyon egyszerű: mindenből a legjobbat.

Séfünk, Amrein Csaba, aki 20 éve áll a konyhánk élén, a magyar konyhaművészet tradícióit ötvözi nemzetközi trendekkel. Elkötelezett hívei vagyunk a lokalitásnak, ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a legjobb hazai alapanyagokat, helyi termelőket, amit pedig lehet, házilag készítünk: saját magunk füstöljük a húsokat, sütjük a kenyerünket, főzünk házi lekvárokat, fagylaltokat- mindezt annak érdekében, hogy a vendégeink számára a gasztronómiai élmény valóban különleges és maradandó legyen. Miközben őrizzük értékeinket, hagyományainkat, törekszünk a folyamatos megújulásra és fejlődésre, mert hisszük azt, hogy vendégül látni valakit csakis szívből lehet. A negyed évszázad alatt összekovácsolódott csapatunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy a nálunk eltöltött idő páratlan élmény legyen és felejthetetlen emlékké váljon vendégeink számára.

www.villamedici.hu

 

Képek

Villa Medici Hotel és ÉtteremVilla Medici Hotel és ÉtteremVilla Medici Hotel és ÉtteremVilla Medici Hotel és ÉtteremVilla Medici Hotel és Étterem

Google Plus

Galéria

Villa Medici Hotel és Étterem
  • Villa Medici Hotel és Étterem
  • Villa Medici Hotel és Étterem
  • Villa Medici Hotel és Étterem
  • Villa Medici Hotel és Étterem
  • Villa Medici Hotel és Étterem

Hirdetés