2022. nyár

Airtag

Az AirTaggel szuperkönnyen követheted a cuccaidat. Tegyél egyet a kulcsaidra, és dobj be egy másikat a hátizsákodba! Ennyi az egész: már meg is jelennek a Lokátor appban. Itt egy helyen megtalálhatod az AirTageidet, láthatod az Apple eszközeidet, illetve megnézheted, merre járnak a barátaid és a családtagjaid. Tegyél egy AirTaget a tárcádba, hogy ne ess kétségbe, ha nem találod! A Lokátor app új Tárgyak lapjáról megszólaltathatod az AirTaged beépített hangszóróját. Ha valahol a közelben rejtőzik – például a kanapé alatt vagy a másik szobában –, csak kövesd a hangot, és meglesz.

DJI Mavic 3 Cine drone

Készíts felejthetetlen felvételeket és szabadítsd fel kreativitásodat az új DJI Mavic 3 Cine drónnal! Két Hasselblad kamerával büszkélkedhet, amelyek 4/3 CMOS érzékelővel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi lenyűgöző 5K videók készítését. A drón számos újításon esett át, amelyek még simábbá és gördülékenyebbé teszik a repülést. Az automatikus akadályfelismerés megbízhatóan védi a DJI Mavic 3 Cine drónt a balesetektől. Ha szeretnéd, a drón egy gombnyomással visszatérhet arra a helyre, ahonnan felszállt, ugyanezt teszi, ha elveszíti a jelet. A DJI Mavic 3 Cine akár 15 km-es távolságra is képes videót továbbítani. Az akkumulátor élettartamát is javították, így a drón akár 46 percig is kibírja a levegőben. Képes a levegőben akár 75 km/h sebességgel is repülni. Annak érdekében, hogy  kompromisszumok nélkül a legjobb minőségű felvételeket rögzítse, a Hasselblad ikonikus svéd márka kifejezetten a DJI Mavic 3 Cine drónhoz igazította L2D-20c légi fényképezőgépét. A Hasselblad szigorú szabványokat tart be, amelyek mind a hardver teljesítményére, mind a szoftver algoritmusokra vonatkoznak. A DJI Mavic 3 Cine képminősége új magasságokba emelkedik.

A legerősebb és a leggyorsabb

Az összteleszkópos SPITZING EVOLUTION az M1 csúcsmodellje, mely minden megrögzött mtb rajongót inspirál.

2019-ben a SPITZING továbbfejlesztése során a mérnökök egy teljesen új összteleszkópos e-bike-ot építettek – és mindent megtettek a legmagasabb szintű irányíthatóság, kezelhetőség, biztonság és hatótáv elérése érdekében. Az egyedülálló osztott csöves kialakítású karbonváz az optimalizált geometriájának köszönhetően 25%-kal könnyebb, merevségi értékei mégis sokkal jobbak elődeinél. A modern sportautókhoz hasonlóan a kifinomult motorvezérlő szoftver lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy eldöntse, nyugodtan vagy sportosan szeretne bringázni. Az a tény, hogy az állandó 120 Nm-es nyomaték minden rásegítési fokozatban elérhető, még inkább növeli a szórakozást. Az immár teljesen integrált, 400 g-mal könnyebb akkumulátor akár 1100 Wh-val páratlan hatótávot biztosít. Az egyedülálló, 920 W-os motorteljesítmény szintén lenyűgöző. Végül, de nem utolsósorban, a tökéletesen összehangolt csúcskategóriás alkatrészek egyértelműen az új M1-es remekműve mellett szólnak.

Samsung Freestyle okos projector

Vetíts ki a filmeket, ahogy jól esik az új Samsung Freestyle hordozható okos projektorral! Minden, amit egy intelligens projektortól elvárhatsz kompakt formában. A The Freestyle hordozható projektor automatikusan korrigálja a ferde képeket, hogy a képernyő mindig egyenes, téglalap alakú legyen. Csak annyit kell tenned, hogy bekapcsolod. A The Freestyle hordozható projektor automatikusan fókuszál, így másodpercek alatt éles, tiszta képet kapsz. Így Te csak a tartalomra koncentrálhatsz. Az automatikus szintezés biztosítja, hogy a képernyő bármilyen felületen vízszintes maradjon – beleértve a sziklás kempingterületeket, a puha ágyakat és a kettő között mindent. A The Freestyle 76 cm-es, vagy az akár hihetetlenül nagy, 254 cm nagyságú képernyők kivetítésére is képes. Készítsd el saját házimozidat akár 254 cm-es képernyőkkel! Közvetlenül a telefonodról streamelhetsz tartalmakat az Android és iOS rendszerű SmartThings alkalmazással, vagy az AirPlay 2 alkalmazással az Apple készülékekhez.

Garmin tactix 7 Pro Ballistic Solar Sapphire

Zafír óraüvegével, hagyományos gombjaival és érintőkijelzőjével ez a GPS-es multisport okosóra különleges taktikai funkciókat, Applied Ballistics számítást, térképet, zenelejátszást, fejlett edzési funkciókat és még sok egyebet kínál. MIL-STD-810 katonai szabványok szerint ellenálló, ehhez igazodó, prémium kialakítással. Az akkumulátoros idő ne szabjon határt, akár 37 nap okosóra üzemmódban. Sötétedés után a beépített LED elemlámpa segít a haladásban. Applied Ballistics Elite™ szoftver segít kiszámítani a lövési paramétereket. Navigálj multi-GNSS műholdvevővel és kültéri érzékelőkkel. Töltsön fel a nap! Ezáltal okosórád is addig bírja, amíg te.

DJI Action 2 Power Combo

Az Action 2 a DJI eddigi legsokoldalúbb és legnagyobb tudású akciókamerája. Az innovatív mágneses kialakításnak köszönhetően bármilyen helyzetben könnyen cserélheted a tartozékait. A parkourtól a parki sétákig, a DJI Action 2-vel mindig kreatív módokon rögzítheted az élet történéseit. Pattintsd fel az előlapi érintőkijelzőt és kerülj a figyelem középpontjába! A vloggerek igényeire tervezett OLED érintőképernyő és 4 mikrofonos Matrix Stereo lehetővé teszi, hogy gyönyörűen komponált felvételeket készíts kalandjaidról torzításmentes, tisztán hallható hangsávval. A kameramodulhoz csatlakoztatva az Action 2 akkumulátorideje akár 160 percre nőhet.

Nikon Z9 – Nincsenek határok.

A Z9 fényképezőgéppel olyan közel kerülhet a tökéletességhez, amennyire csak el tudja képzelni. Az új, rétegelt 45,7 MP-es teljes képes CMOS-képérzékelő és a nagyon gyors EXPEED 7 processzor lenyűgöző képminőséget biztosít. A Nikon eddigi legfejlettebb AF-rendszere újradefiniálja a szívósságot. Teljes napos forgatások. Több órányi 8K-s videó. A legszélsőségesebb helyek. A leggyorsabb esemény. A Z 9 megfelel a legszigorúbb professzionális igényeknek is – és még többnek is.

Folyamatos AF-számítások hallatlan sebességgel. Egyidejű témafelismerés fejlett mesterséges intelligencia algoritmusok segítségével. Valós idejű nézetek az EVF elsötétítése nélkül. Lehet, hogy nem létezik a szerencse algoritmusa, de a pontosság eléréséhez egy egész rendszer áll rendelkezésre.

Az akár 120 kép/mp sebességű, teljes AF/AE funkcióval rendelkező Z 9 egy külön kategóriát képez. Emellett 20 kép/mp sebességgel is készíthet felvételeket, és több mint 1000 teljes felbontású képet rögzíthet egyetlen sorozattal. Az objektívválaszték óriási, több mint 100 nagy fényerejű Nikon objektív támogatja az akár 120 kép/mp sebességű felvételkészítést.

A motorosok védőangyala

A Hit-Air MLV Airbag LIMITED EDITION egy alacsony tömegű légzsák mellény, amelyet kifejezetten a mindennapos vezetéshez és a terepen történő közlekedéshez terveztek. A beépített légzsáknak és a további biztonsági funkcióinak köszönhetően fokozott védelmet nyújt. A mellény tökéletesen illeszkedik minden alkatra, viselhető az overál vagy bármilyen más ruházat felett. A mellkasi részen található szorítópántokkal állíthatod be a mellényt, a tested vonalaihoz. Rendkívül tartós 600D poliészterből, nejlon pántokból és poliészter hálós anyagból készült.

A Hit-Air MLV mellény beépített légzsákkal gondoskodik a nyak, a gerinc, a kulcscsont, a hát, a mellkas és a csípő nagyfokú védelméről. Aktiválást követően a légzsák 100 milliszekundum alatt felfújódik, 0,25 másodperc alatt éri el a teljes szilárdságot. A hátrészen található elsütőszerkezet egy rugalmas acélkábelen keresztül csatlakozik a motorkerékpárhoz, így teljes mozgásszabadságot garantál vezetés közben. A rögzítőkötél a motorkerékpár ülése alatt csatlakozik a jármű vázához.

GIGABYTE AERO 17 XE

A GIGABYTE bemutatja az AERO 17-et – egy sokoldalú laptopot, amely igényes felhasználóknak és kreatív szakembereknek készült. Gyors, könnyű, nagyteljesítményű laptop stílusos, teljesen fém házban, továbbfejlesztett hűtőrendszerrel, ötletes esztétikával, DTS-X Ultra virtuális térhatású hangzással és páratlan vizuális képességekkel, amely villámgyors videót vagy 3D megjelenítést, és természetesen a legújabb AAA játékok zökkenőmentes élvezetét kínálja az ügyfeleknek. A GIGABYTE AERO 17 XE laptopot tulajdonságai a nagy teljesítményű RTX Studio rendszerek osztályba sorolják. A legerősebb NVIDIA RTX GPU-val van felszerelve, konkrétan a 3070 Ti modellel, és akár 8K videók megjelenítésére is képes. Az új NVIDIA Turing GPU architektúrát használja és egyesíti a valós idejű sugárkövetést, a mesterséges intelligenciát és a programozható árnyékolást.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 5G Grafit

Nagy teljesítményű, okos és praktikus Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 128 GB Grafit tablet

Fedezd fel a prémium eleganciát prémium teljesítménnyel kombinálva a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 128 GB Grafit tablettel! A minimalista hátlapot egy kiváló minőségű fotómodul uralja, a vékony profil pedig hosszú órákon át biztosítja a kezek kényelmét használat és játék közben. Ráadásul a tablet lenyűgöz a sima 120 Hz-es képernyővel, a villámgyors WiFi-kapcsolattal és a mellékelt S Pen segítségével történő egyszerű vezérléssel.

A karcsú és minimalista kialakítás, a kecses ívek és az extra teljesítmény kombinációja olyan magával ragadó szórakozási élményt nyújt, amilyenre vágysz. Kialakításának köszönhetően remekül illeszkedik a kézbe, így bárhová magaddal viheted, így a kézben tartása teljesen egyszerűvé válik. Három különböző modell közül választhatsz, az ízlésednek megfelelően.

A 250 cm képátlójú Samsung QE98QN90A

Az igazi pihenéshez kell egy olyan tévékészülék, amely kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A rendkívüli, 98″ képátló, valamint a(z) 4K Ultra HD felbontás miatt a(z) 98″-os Samsung QE98QN90A kiváló választás a nagyobb nappalikba. A páratlan, 4K Ultra HD felbontású TV négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. A QLED képalkotó technológia nagy teljesítményű Quantum Dot diódákkal biztosít maximális színminőséget a képernyő teljes felületén. Egyszóval a kép ennek a technológiának a segítségével maximális hűséggel kerül visszaadásra. Az ún. okostévé technológia korlátlan lehetőséget kínál az okostelefonnal való kommunikáció révén.

A képminőséget a különleges QLED technológia biztosítja, amely hatékony diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Ennek következtében a lehető legtöbb színt képes megjeleníteni, ami miatt a kép teljesen élethű lesz. Ezenfelül nagy fényerő is jellemzi és jól nézhető világosabb helyiségekben is. A kép mindig kitűnő minőségű és torzulásmentes marad, még ha élesebb szögből is nézzük. Szinte már magától értetődő jellemző a magas dinamikus tartomány, az úgynevezett HDR. Ez gondoskodik a természetes kontrasztról és a fényerőről, kompezálja például a szembefény káros hatását és a jeleneteknek valósághűbb színeket és árnyékokat ad.

K 7 PREMIUM SMART CONTROL

A K 7 Premium Smart Control magasnyomású mosó Bluetooth-on keresztül egyszerűen csatlakoztatható bármely okostelefonhoz. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó a Kärcher Home & Garden mobil alkalmazáson keresztül gyakorlati tippeket, trükköket és beállítási instrukciókat kap számos tisztítási feladat ellátásához és számos megtisztítandó tárggyal kapcsolatban is . Az alkalmazás olyan hasznos funkciókat kínál, mint például a még jobb tisztítási eredményekért felelős használati tanácsadó, illetve összeszerelési utasításokat, ezenkívül karbantartási és ápolási tanácsokat, valamint a Kärcher szervizportált is magában foglalja. A készülék boost üzemmóddal is rendelkezik az extra teljesítmény érdekében, amire a makacs szennyeződések leküzdésekor lehet szükség. Az LCD kijelzővel ellátott G 180 Q Smart Control szórópisztoly és a 3 az 1-ben Multi Jet szórópisztoly szintén maximális kontrollt biztosít: a nyomás beállítása közvetlenül a szórópisztolyon is lehetséges, vagy a használati tanácsadó segítségével az alkalmazáson keresztül beállítható és a szórópisztolyra küldhető. Ön az LCD-kijelzőn bármikor ellenőrizheti, hogy milyen nyomásszint van a gépen beállítva, továbbá hogy a boost üzemmód beindítható-e, illetve hogy a készülék még üresjáratban van-e. A készülék további felszereltségei közé tartozik a kényelmes kezelhetőséget biztosító tömlődob, a Plug ‘n’ Clean tisztítószer-rendszer, a kiváló minőségű alumínium teleszkópos fogantyú és a tartozékok számára kialakított parkolóállás, amely a könnyű hozzáférhetőségről gondoskodik.

Megosztom