2022. ősz

BeoPlay, a csúcs

Hallgasd a zenéket bosszantó kábelek nélkül! A Bang & Olufsen BeoPlay H95 Nordic ICE vezeték nélküli fül-/fejhallgató a kialakítása révén rendkívül kényelmes. Zárt konstrukciója biztosítja a környezeti zajok teljes kizárását. A(z) Bang & Olufsen BeoPlay H95 Nordic ICE vezeték nélküli fül-/fejhallgató Bluetoothos vezeték nélküli technológiát használ, ami az összegabalyodó kábelek végét jelenti. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közti frekvenciasáv révén biztos lehetsz benne, hogy teljes egészében élvezheted kedvenc zenéidet. Ezenkívül egy hasznos mikrofonnal is kiegészítették. A(z) Bang & Olufsen márkájú fül-/fejhallgató Bluetooth interfészének verziója 5.1. A felszereltségből az aktív zajszűrő funkciót sem felejtették ki. A beépített vezérlővel szabályozhatod a lejátszott zenék vagy videók hangerejét. Ezzel a vezeték nélküli fül-/fejhallgatóval hívásokat is fogadhatsz. A fül-/fejhallgatón lévő vezérlő a zeneszámok közötti gyors váltásra szolgál. Ha gyakran utazol, akkor biztosan értékelni fogod az összecsukható szerkezetét. A csomagolás egy tokot is tartalmaz a vezeték nélküli fül-/fejhallgató biztonságos hordozásához. Egyetlen feltöltéssel az akkumulátor üzemideje akár 50 óra.

Feltűnően Mini

A mini méretű, megaképességű DJI Mini 3 Pro éppen olyan erős, mint hordozható. Kevesebb, mint 249 gramm és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal nemcsak szabályozásbarát, hanem a legbiztonságosabb is a sorozatában. 1,3 hüvelykes érzékelőjével és csúcsminőségű funkcióival újradefiniálja, mit is jelent az, hogy „Fly Mini”. A Mini 3 Pro teljesen új külsőt kapott, amely úgy van optimalizálva, hogy minden repülésből többet hozzon ki. A nagyobb légcsavarokkal, az aerodinamikus karosszériadöntéssel és az erőteljes akadályérzékelő rendszerrel, az áramvonalas kialakítás nagyobb repülési időt és biztonságot tesz lehetővé.

Az újragondolt gimbal szélesebb elforgatási tartományt kínál az alacsony látószögű felvételekhez és a True Vertical Shootinghoz, végtelen kreatív lehetőségeket kínálva. Ennek az arculatváltásnak minden aspektusát alaposan átgondolták, hogy a Mini soha nem látott magasságokba kerüljön.

KIA EV6

A tisztán elektromos Kia EV6 egy új korszakot nyit és meghatározza az elkövetkező évek irányát. Meríts ihletet a szemet gyönyörködtető és összetéveszthetetlen dizájnból! Az EV6 egy modern és sportos crossover. Szemet gyönyörködtető, erőteljes dizájn, melynek minden egyes részlete – legyen az a legapróbb vagy a leghatalmasabb – összetéveszthetetlenül dinamikus megjelenést kölcsönöz neki. Menet közben a biztonság a legfontosabb. A Kia új Intelligens első világítási rendszere, az új adaptív-fényszóró technológiának köszönhetően lehetővé teszi, hogy éjszaka, a szembe jövők elvakítása nélkül is tisztán láss az úton. Az egyedülálló lámpatest gyönyörű ívben vezet át a hátsó kerékívtől a csomagtartó vonalában, egészen az ellenkező oldalig. Az összetett LED fényforrás-rendszer különleges „zongora-effektje” lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

A legnagyobb LEGO® készlet

A Star Wars legenda egyetlen igazi rajongójának gyűjteményéből sem hiányozhat az egyedülálló LEGO Star Wars Millenium Falcon 75192 mega-készlet. Ez minden idők legnagyobb LEGO készlete, amely a híres és vakmerő légikalóz, Han Solo nevezetes koréliai űrhajóját ábrázolja a legkisebb részlet pontosságával.

Hagyd, hogy magával ragadjon a külső és belső tér lenyűgöző kifinomultsága, ahonnan semmi sem hiányzik, ami az igazi Millenium Falcon filmben megvan! Megtalálhatóak itt az alsó és felső rész négycsövű lézerágyúi, a leszálló talpak, a lehajtható rámpák és a levehető tetejű pilótafülke 4 minifigura számára. Az egyes hajótest panelek alatt, a törzsben található a részletesen kidolgozott, fő rakománytér, a hátsó tárolóhely és a tüzérségi állás is.

A csomag tartozékok széles skáláját tartalmazza, köztük nemcsak a legénység minifiguráit, hanem azok autentikus fegyvereit is.

A teljes űrhajó szerkezetét egy pillanat alatt átalakíthatod egy korábbi változatból egy olyan újabb verzióra, ami a VII. és VIII. epizódból ismert.

A Marantz PM8006 HiFi erősítő

Marantz PM8006 integrált hifi erősítő teljesen új szintre emeli a zenehallgatást. Ez egy kétcsatornás erősítő áram-visszacsatolással és csatornánként 70 W kimeneti teljesítménnyel. Ez a nagy teljesítmény az egyes alkatrészek, a Shottky-diódák és a toroid trafók gondos hangolásának köszönhetően érhető el. A transzformátor nagyobb teljesítményt nyújt, kevesebb elektromágneses sugárzással és mechanikai rezgéssel. Ezen kívül a bakelitlemezek szerelmesei számára a Marantz PM8006 erősítő Marantz Musical Phono EQ technológiával van felszerelve, amely tisztább jelátvitelt garantál.

A toroid transzformátorok számos előnnyel rendelkeznek a normál EL-magos transzformátorokhoz képest. Nagyon hatékonyak, így nagyobb teljesítményt képesek kezelni, mint az összehasonlítható méretű hagyományos transzformátorok. Formájuknak köszönhetően elnyomják az elektromágneses sugárzást és a mechanikai rezgéseket is, ami ismét a Marantz PM8006 erősítő jobb hangzását eredményezi.

Az új Macbook AIR

Az új M2 chip köré tervezett, ultravékony MacBook Air kimagaslóan gyors és energiatakarékos. Strapabíró alumíniumháza egy bámulatos laptopot rejt, amelynek rendkívüli tudása és sebessége lehetővé teszi, hogy bárhol dolgozhass, játszhass, és szinte bármit megalkothass. A káprázatos, 13,6 hüvelykes Liquid Retina kijelző az eddigi legnagyobb méretű és legnagyobb fényerejű MacBook Air-kijelző, ami 1 milliárd színt tud megjeleníteni. Szuperéles rajta a szöveg, a fotók és videók pedig élettelibben, kontrasztosabban és finom részletességgel jelennek meg. Nyűgözz le mindenkit megjelenéseddel a videohívásokban az 1080p felbon­tású FaceTime HD-kamera és a hárommikrofonos rendszer jóvoltából. A Térbeli hangzást támogató négy hangszórós hangrendszer tágas hangtérrel vesz körül.

Design okosóra a NASA-tól

A Sequent Elektron HR NASA fehér szíjjal Tide okos karóra azok számára készült, akik kedvelik a modern okoseszközöket. A zafír üveglap fokozza a számlap tartósságát. Dizájnos kivitelezéséhez a kerek számlap egyaránt hozzájárul. A Sequent Elektron HR NASA fehér szíjjal Tide összehangolható iOS és Android operációs rendszerű eszközökkel, mégpedig Bluetooth használatával. Az alvásfigyelő elemzi az éjszakai forgolódás és a mély alvás arányát, illetve segít a jobb alvási szokások kialakításában, hogy mindig kipihenten ébredj.

A Tide figyelemmel kíséri a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a futás és séta. A pulzusmérés biztosítja, hogy a számodra ideális, zsírégetésre alkalmas pulzusszámon végezd a gyakorlatokat. A beépített lépésszámláló funkció szüntelenül rögzíti a mozgást és különféle statisztikákat készít. Futás közben hasznosnak fogod tartani a megtett távolság kijelzését. Mi több, a vérben lévő oxigén szintjét is méri.

A hordozható mega áramforrás

Otthoni vészhelyzeti áramellátás – A DELTA Max smart extra akkumulátorokkal akár 6kWh-ig bővíthető, árammal látva el otthonodat bármely vészhelyzet esetén.

Gyors kettős töltés – Töltsd fel 0-ról 80%-ra 65 perc alatt! Vagy érd el a 3400W-os sebességet az AC töltés és az EcoFlow Smart generátor kombinációjával. Láss el árammal több eszközt – Keresel valamit nagyteljesítményű eszközeid áramellátására, mint például a hűtő vagy a szárító? Az X-Boost segítségével a DELTA Max könnyedén kezeli az eszközöket, akár 3400W-ig is.

Hordozható napelemes generátor – Maradj bekapcsolva, történjen bármi. A DELTA Max akár 2x 400W-os EcoFlow napelemhez is csatlakoztatható a max. 800W-os töltési sebesség biztosítása érdekében. Biztosíts tartalékot otthonod számára az áramkimaradások alatt a DELTA Max-szal. Az akár 6kWh-t is elérő, kibővíthető kapacitásával, a kettős töltéssel és otthoni eszközeid áramellátásával mindig bekapcsolva maradhatsz, bármilyen helyzetben.

Bővíthető otthoni tartalék áramellátás – Egyetlen DELTA Max egység 2kWh kapacitással rendelkezik, ami akár 6kWh-ig is kibővíthető a DELTA Max smart extra akkumulátorokkal. Ez azt jelenti, hogy ha beüt az áramszünet, akkor a fontos otthoni eszközeid, mint például a hűtő vagy a világítás, továbbra is órákig áram alatt maradnak.

Új zászlóshajó MILC kategóriában

A Panasonic LUMIX DC-S1R + Lumix S PRO 24-105 mm f/4 MACRO O.I.S. tükör nélküli digitális fényképezőgéppel olyan képeket készíthetsz, amilyeneket egy okostelefonnal soha. Ezt a modellt CMOS típusú és Full Frame formátumú érzékelővel tervezték meg. Ami megkönnyíti, hogy 5K felbontású videókat és fényképeket készíthessünk vele. Az érzékelő legnagyobb felbontása 47,3 Mpx, oldalaránya pedig 16:9. A funkciókat és beállításokat a 3,2″ kihajtható érintőképernyőn tudjuk kiválasztani. Ennek hála a vlogolás és a szelfik készítése is sokkal egyszerűbb. A kijelzőt egyetlen mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen lehet elfordítani. A Live view technológia segítségével úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül fürkésznéd. Az elkészült képek és videók SD, SDHC, SDXC, CFexpress Type B és XQD típusú memóriakártyára kerülnek elmentésre. A működéséhez szükséges energiát egy akku biztosítja, melynek teljesítménye 3050 mAh. A gyártó adatai alapján egy feltöltéssel akár 360 kép is elkészíthető.

The Premiere – saját mozid

A Samsung The Premiere SP-LSP9T egy csúcsminőségű projektor tripla lézerfényforrással és akár 130“ átlóval. A projektor hihetetlenül pontos, gazdag színeket reprodukál tökéletesen hangzás és nagy kontraszt mellett. A Samsung The Premiere SP-LSP9T az első HDR10+ minősítésű projektor. Változtasd otthonod mozivá. Engedd magad tökéletesen elmerülni az akár 130 hüvelykes szélesvásznú képeken, amelyeket a Samsung The Premiere SP-LSP9T szuperfinom 4K felbontásban nyújt számodra. Nemcsak a hatalmas területet, hanem a magasfokú részletességet is élvezni fogod. Pontosan úgy fogod látni a filmet, ahogyan azt az alkotók szánták. Csak használd a speciális FILMMAKER MODE-ot, amely először érhető el a Samsung The Premiere SP-LSP9T projektoron. A remek képet egészítsd ki nem kevésbé méltóságteljes hangzással. A Samsung The Premiere SP-LSP9T beépített 4,2 csatornás hangzással rendelkezik, akár 40 W kimenettel, továbbá támogatja az Acoustic Beam technológiát, amelynek köszönhetően az egész teret minőségi hangzással tölti meg. Amikor filmet nézel a Samsung The Premiere SP-LSP9T projektoron keresztül, úgy fogod magad érezni, mintha az események középpontjában lennél.

Samsung Galaxy Z Fold 4

A Samsung legjobb összehajtható okostelefonjának következő generációja mindent megőriz, ami jó, de számos újítást is tartalmaz. Továbbra is két kijelző áll rendelkezésre – egy külső, 6,2” és egy hatalmas belső, 7,6”, közel négyszögletes képaránnyal. A vékonyabb keret azonban még magával ragadóbbá teszi a képet. A Flex üzemmód, amely lehetővé teszi a telefon szinte bármilyen szögben történő kihajtását (mint egy laptop esetében), továbbra is biztosítja a sokoldalú használatot, akár a kezedben tartod a Z Fold 4 okostelefont, akár az asztalodra helyezed. A multitasking új szoftveres finomításokkal javul, a kamerák pedig az éjszakai fotók és videók felbontásával, zoomjával és minőségével kápráztatják el a felhasználót. A nagy teljesítményt a 4 nm-es Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 processzor biztosítja, amelyet 12 GB RAM és nagyméretű tárhely egészít ki. A megbízható üzemidőt a 4400 mAh kapacitású akkumulátor garantálja, amely támogatja a szupergyors vezetékes és vezeték nélküli töltést, és képes megosztani az energiát más eszközökkel. Ha ehhez hozzáadjuk a kiváló tartósságot, akkor egy igazán egyedi telefont kapunk, amely végtelen szórakozási lehetőséget biztosít, emellett tökéletes munkaeszköz.

195 cm-es szörnyeteg a Samsungtól

Legyen a Te nappalidnak is része az új LG OLED77Z1 OLED televízió és élvezd a remek képminőséget bármilyen helyzetben! A 195 cm-es televízió belsejében az a9 Gen4 AI 8K processzor rejtőzik, amely automatikusan feljavítja az LG OLED77Z1 képét. A TV önállóan világító pixelek használatával 100%-os színhűséget biztosít. Ennek hála az LG OLED77Z1 képes az olyan mély kontraszt visszaadására, amellyel a televízió egyenesen magával ragad az akcióba. Támogatja a HDR10 PRO, Dolby Vision IQ és HLGPRO szabványokat, ezekkel nyújt sima, színekben gazdag képet. Amint megpillantottad a magas, 8K felbontást, soha többet nem szeretnél más minőséget. A gyártó örömet szerez a gamereknek, hiszen az LG OLED77Z1 televízió G-SYNC és AMD FreeSync Premium támogatással is büszkélkedhet, amely a következő szintre emeli a játék élményét. Az LG OLED77Z1 készülék beépített 60 W-os hangszórókkal büszkélkedhet, a Dolby Atmos rendszerrel együtt eredményez térhatású hangzást. Könnyedén csatlakoztathatod az okostelefonodat a televízióhoz, illetve használhatod a hangsegéd funkciót is. Az LG OLED77Z1 dizájnos televíziót VESA 400 × 400 mm-es standard konzollal rögzítheted a falra.

Megosztom