2022. tél

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0

20MP Exmor R CMOS szenzorral, hosszabb repülési idővel, Ocusync technológiával, és low-noise propellerekkel és saját kijelzővel a távirányítón. Az adatátvitel frissült, a korábbi modellel szemben így már Ocusync technológia látja el az adatátviteli kapcsolatot. Ennek köszönhetően továbbra is akár 7 kilométeres távolságba elreptethetjük, miközben folyamatos élőképet kapunk FULL HD felbontásban, arra alkalmas okos eszközünkre.

Apple Watch Ultra kalandvágyóknak

Megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watcha, melyet az álló¬képességi sportok, a kőkemény túrák és a vízi kalandok rajongóinak magas szintű elvárásaihoz fejlesztettünk ki. A robusztus, mégis könnyű titán¬tokba zárt Apple Watch Ultra vadonatúj appokat kínál a könnyű¬búvárkodáshoz és a szabad¬tüdős merüléshez, emellett újra¬tervezett iránytűt és kétfrekvenciás precíziós GPS t is használhatsz rajta. Az aksija pedig akár 36 órán át bírja.

Galaxy Buds2 Pro

Minden hang valósághűnek hat, mert a tiszta hang annak forrásnál, kedvenc Samsung Galaxy fülhallgatódnál kezdődik. A továbbfejlesztett Samsung Seamless Codec™ a teljes 24 bites hangot kódolja és a Galaxy Buds2 Pro segítségével dekódolja, megőrizve ugyanazt a kiváló, 24 bites hangminőséget.

Galaxy Z Fold4

6,2 hüvelykes fedlapi kijelzőjével már egy kézzel is sok mindenre használható.1 A 7,6 hüvelykes főképernyő kétkezes használattal azonban ennél is jóval többre alkalmas.2 Ha pedig úgy használnád, hogy ne kelljen a kezedben tartanod, csak helyezd le a kívánt szögben, amíg további teendőid nem akadnak.

GoPro HERO11

A HERO11 Black nagy teljesítményű új szenzora a HERO kamerák eddigi legszélesebb látómezőjét biztosítja. Teljesen új dimenziót nyit a kreativitásod előtt, hiszen mostantól sokkal többet rögzíthetsz az égboltból és a horizontból is. Használd a GoPro Quick alkalmazást a nagyításhoz, a felvételek vágásához, a képarányok beállításához és még számos egyéb funkcióhoz.

Kronos, a páncélozott tengeralattjáró

A Highland Systems csapata elképesztő ütemben bővíti félelmetes harci jármű arzenálját. Legújabb fejlesztésük a Kronos, egy ördögráját formázó 10+1 üléses páncélozott tengeralattjáó. A szörny az 1200 lóerős hibrid meghajtásnak köszönhetően a víz felszínén 80 km/h, míg a víz alatt akár 50 km/h sebességre is képes. A Kronos tengeralattjárót katonai, kereskedelmi célokra és mentési műveletekre tervezték. A 9 méter hosszú ördögrája súlya 10 tonna. A kapitányon kívül 10 utast tud szállítani. Szárnyai – mint egy valamirevaló Lambo ajtajai – felfelé hajthatók, ezzel lehetővé téve a közúti szállítást.

ShoeCare

Mivel egyre népszerűbb designer-, luxus és limitált kiadású tornacipők gyűjtésének kultúrája, az LG kutatásai szerint a sneakerheadek örömmel fogadnának egy olyan megoldást, amely nemcsak a becsben tartott cipőik látványos prezentálásában segít, hanem optimális ápolást is biztosít számukra. Így született meg az LG Styler ShoeCare, a cég hitech cipősdoboza, amelyet a berlini IFA 2022 kiállításon mutattak be.

Marq Aviator

A rohanás éltet. A felfedezés iránti vágyad nyughatatlanná tesz. A legjobbat akarod. Egy olyan modern órát keresel, ami tükrözi a repülés iránti szenvedélyedet. Ellenállónak készültél. Az órád is, melyben a domború zafírkristály lencse biztosít éles képet. Mindez a repülés ihlette, keményített óraszíjjal. Az akkumulátor akár 48-75 órát is kibír, de okosóra módban hat napig tart ki a feltöltés. Ötös szintű titániumból készült domború zafírkristály lencse biztosít éles képet.

Észlelj, reagálj, győzz!

Élesítsd érzékeid, és készülj fel az akcióra! Az INZONE H9 gaming headset térhatású hanggal és zajszűréssel szuperhallást és éles reflexeket szavatol, így elmerülhetsz a játékban. Szárnyald túl saját teljesítményed, és fedezd fel ellenfeleid, mielőtt meglátnának!

αR V Full Frame kamera

Az α7R-sorozat legújabb generációja folytatja a nagy képfelbontásra való törekvést, és a sorozat eddigi legnagyobb felbontását nyújtja alacsony érzékenység mellett. A 61,0 millió17 képponttal rendelkező 35 mm-es Full Frame, hátsó megvilágítású Exmor R™ CMOS-képérzékelő és a legújabb BIONZ XR™ képfeldolgozó processzor a lehető legteljesebb mértékben kihasználásra kerülnek a rendkívüli felbontás és az aprólékos témák részletessége érdekében.

BRAVIA XR ™

Rengeteg mozifilm vár rád. A BRAVIA XR, a Pure Stream™ és az IMAX® Enhanced technológiával minden tartalom lejátszásakor lélegzetelállító a látvány és nagyszerű a hangminőség. A BRAVIA CORE kalibrált módjával minden film automatikusan az optimális képbeállításokhoz igazodik, a valóban kivételes otthoni filmélményért.

Surface Laptop Studio

Dolgozzon úgy, ahogyan szeretne; akár kódot fordít egy nagy teljesítményű üzleti laptopon, akár multitaskingol a tökéletes platformon, akár ötleteket vázol fel egy nagy teljesítményű kreatív stúdióban. Használja kényelmesen laptop üzemmódban a teljes billentyűzettel és a precíziós haptikus érintőpaddal, amely kényelmes visszajelzést biztosít navigálás közben. Folyamatokat hajthat végre a rendelésben, megbirkózhat az összetett adatokkal, és lenyűgöző 3D-s vizualizációkat vázolhat fel. Ez a nagy teljesítményű üzleti laptop az eddigi legerősebb Surface, amely minden Surface közül a legnagyobb grafikai teljesítményt nyújtja.

Megosztom