2022. tavasz

Dyson V15 Detect Absolute

A Dyson vállalat aki az egyik legnyagyobb sikerű vezeték nélküli porszívó gyártójává nőtte ki magát, piacra dobta legújabb lézeres porszívóját. A lézer láthatóvá teszi a szabad szemmel nem látható port a kemény padlón.  A piezo szenzor folyamatosan monitorozza és osztályozza a porszemcséket méret szerint – és szükség esetén automatikusan növeli a szívóerőt. Az LCD képernyőn valós idejű információt kapunk a felszívott tartalomról.

Az erőteljes és könnyű digitális motor percenként 125 ezer fordulattal működik, hogy a mikroszkopikus port és a nagyobb darabokat is fel tudja szívni.  A 14 feltekert ciklon akár 100 000 g-nyi erőt képes létrehozni, így távolítva el a port a légáramból – ezáltal nincs szívóerő veszteség sem.  Minden egyes bepattintható akkumulátor akár 60 percnyi folyamatos, szívóerő veszteség nélküli takarítást biztosít, itt, ott, és a lakása minden részében.

A hajtogatható Huawei P50 pocket

A vállalat újdonsága, a kompakt, összecsukható, művészi formába öntött HUAWEI P50 Pocket ötvözi a közelmúlt innovációit a technológia és a formatervezés terén. A középen elhelyezett csuklópántnak köszönhetően az okostelefon szimmetrikusan összecsukható, amelyet a Huawei exkluzív többdimenziós zsanérszerkezete tesz lehetővé.

A HUAWEI P50 Pocket hihetetlenül vékony, összecsukva mindössze 15,2 mm, nyitott állapotban pedig 7,2 mm. A jobb élmény érdekében a felhasználók két független képernyőt használhatnak: egy főképernyőt belül és egy fedlapi kijelzőt kívül. A főképernyő 6,9 hüvelykes, rugalmas OLED-képernyő 21:9-es képaránnyal, 442 ppi-s pixelsűrűséggel, 1,07 milliárd színnel és a P3 színskála támogatásával a hű színvisszaadás érdekében, amely moziszerű megtekintési élményt biztosít.

ASUS ProArt StudioBook One

Az NVIDIA Quadro RTX 6000 grafikával és a legújabb Intel Core i9 processzorokkal az ASUS ProArt StudioBook One az eddigi legerősebb RTX Studio laptop. Úgy tervezték, hogy igényes számítási feladatokat oldjon meg, támogassa az új termékfejlesztést, a 3D animációt és a grafikailag intenzív alkalmazásokat. A figyelemre méltóan vékony, kompakt és sokoldalú ASUS ProArt StudioBook One laptop minden feladatot gond nélkül kezel, amit csak kérsz tőle. A Star Grey kivitelű, precízen megmunkált és lekerekített élű, valamint a vékony profillal rendelkező professzionális megjelenést szintén értékelni fogod.

A ProArt StudioBook One lenyűgöző 4K UHD kijelzője PANTONE-hitelesítéssel és gyors, 120 Hz-es frissítéssel, 84%-os kijelző-készülékház arányt és 100%-os Adobe RGB színskálát biztosít a kivételes színpontosság érdekében.

NAUTILUS hangfal 12 millióért

A Nautilus meglehetősen különbözik a hagyományos dobozos hangszóróktól: az otthoni használatra szánt egyedi Nautilus csövek csomagolásához tervezőink kifejlesztették azt a feltűnő és helytakarékos spirálformát, amelyről a hangsugárzó a nevét kapta. Nautilus a hangszóró-meghajtó egységek kívánt viselkedésére késztetett kutatásunkból származnak: ez a Nautilus Tube™ technológia, amelyért elnyertük a Queen’s Innovation Award-ot, ma már szinte minden hangsugárzónkban megtalálható.

Elektromos zúzógép a Bianchitól

A Bianchi T-Tronik Performer 9.1 XTR/XT 12sp egy kerékpár a megszállott montisoknak, akik küzdelmes, egész napos túrákat, éjszakai kalandozást keresnek az Alpokban vagy csak a helyi terepeken szeretnének vele zúzni. A T-TRONIK PERFORMANCE lesz a társad ebben. A legszélsőségesebb körülmények sem jelentenek akadályt ennek az elektromos montinak, fedezd fel vele a saját korlátaid. Egész napra elegendő energia A T-TRONIK PERFOMANCE Shimano Steps E8000 motorral rendelkezik, illetve egy továbbfejlesztett, egyedi 630Wh-s akkumulátorral. Ez a motor és 3 rásegítő fokozata készen áll arra, hogy bármikor útnak induljon.

A lengéscsillapító kapcsolón lévő flip chip segítségével könnyedén és gyorsan beállítható a középrész magassága a terepnek megfelelően. A Fox Live Valve alkalmazhatósága tovább fokozza az élményt. Ez a rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri és állítja a felfüggesztés beállításait a terep tulajdonságaihoz alkalmazkodva.

TV csoda az LG-től

Legyen a Te nappalidnak is része az új LG OLED77Z1 OLED televízió és élvezd a remek képminőséget bármilyen helyzetben. A 195 cm-es televízió belsejében az a9 Gen4 AI 8K processzor rejtőzik, amely automatikusan feljavítja az LG OLED77Z1 képét. A TV önállóan világító pixelek használatával 100%-os színhűséget biztosít. Ennek hála az LG OLED77Z1 képes az olyan mély kontraszt visszaadására, amellyel a televízió egyenesen magával ragad az akcióba. Támogatja a HDR10 PRO, Dolby Vision IQ és HLGPRO szabványokat, ezekkel nyújt sima, színekben gazdag képet. Amint megpillantottad a magas, 8K felbontást, soha többet nem szeretnél más minőséget. A gyártó örömet szerez a gamereknek, hiszen az LG OLED77Z1 televízió G-SYNC és AMD FreeSync Premium támogatással is büszkélkedhet, amely a következő szintre emeli a játék élményét. Az LG OLED77Z1 készülék beépített 60 W-os hangszórókkal büszkélkedhet, a Dolby Atmos rendszerrel együtt eredményez térhatású hangzást.

Samsung Galaxy Tab Active Pro LTE

A Samsung prémium okostelefonjainak kínálata az ütés és vízálló Galaxy Active Pro LTE tablettel bővült, amelyre egy pillanat alatt figyelmet követel magának. Egyértelmű, hogy egy ilyen tablet sértetlen marad még nem túl óvatos kezelés mellett is. Ez egy tablet használható szabadban, igényes munkakörnyezetben, vagy ideális gyermekek számára is.

A Samsung Galaxy Tab Active Pro LTE kiválóan alkalmas beltéri és kültéri munkavégzésre is. Az IP68 szabvány szerint víznek és pornak ellenálló. Ezen felül megfelel a szigorú MIL-STD-810G tanúsításnak. Akár a medence mellett pihensz, akár egy földúton utazol, a tableted biztonságban lesz. Minden szót megbízhatóan leírhatsz, még akkor is, amikor esik. Nyugodtan add hozzá bevásárló listádhoz, hogy szükséged van egy esernyőre – a Galaxy S Pen semmilyen körülmények között nem fog csalódást okozni. Ezen kívül digitális aláírásra is felhasználható, időt és költségeket takarítva meg a munkahelyen.

Originals Egg-Bot

Nyakunkon a húsvét! A srácok hamarosan kitolhatják a garázsból a vízágyút, míg a csajok nekiállhatnak hímes tojást pingálni. Ez utóbbi igencsak időigényes és pepecselős melót hivatott megkönnyíteni, már-már automatizálni az Originals Egg-Bot Kit tojás festő robot, vagy még inkább tojásnyomtató.

Az Egg-bot 2.0 azért megvásárlás után is tartogat némi meglepetést és kihívást. A szerkezet ugyanis egy IKEA komódhoz hasonlóan lapraszerelve érkezik, tulajdonosának kell azt első beüzemelés előtt összecsavaroznia. Mint bármely nyomtatóhoz vagy plotterhez nem árt egy USB bemenetes számítógép sem (Mac, Windows, Linux) és internetkapcsolat a vezérlőszoftver letöltéséhez.

Polar GRIT X PRO Titan

A katonai szintű tartósságra, zafír óraüveggel és ultrahosszú élettartamú akkumulátorral készült Grit X Pro Titan új navigációs eszközökkel, mindig bekapcsolt outdoor funkciókkal és a Polar legjobb edzési megoldásaival mehetsz bárhová, ahová a szíved visz.

Az ultraerős, űrhajózáshoz használt titán erős, könnyű és nagyszerűen mutat. Mérkőzz meg a világgal stílusosan. Láss és tégy olyat, amire eddig nem sokan vállalkoztak – magabiztosan lépdelve előre, nyugodtan rábízva magad az eszközeidre, amelyek nemcsak eljuttatnak a célodhoz, hanem vissza is hoznak. A vadonatúj számlapokkal gyorsan hozzáférhetsz minden lényeges információhoz, amire csak szükséged lehet a kalandjaid jobb megtervezéséhez, bárhová is vezessen utad.

A Sony sportkamerája

RX0 II kicsi, erős prémium sportkamera. Prémium képminőség egy rendkívül kompakt vázban. Az RX0 II ideális társ minden élethelyzetben. Lenyűgöző képeket rögzít még gyenge megvilágítás mellett is a kiemelkedő képességű 1.0-ás érzékelője és az alacsony torzítású ZEISS® Tessar T objektíve révén, a képek megosztása pedig egyszerű az okostelefonnal. Rendelkezik ezen felül beépített 4K2 videofelvétel képességgel, meggyőző képstabilizálással, továbbfejlesztett, 20 cm-es minimális fókusztávolsággal és 180°ban dönthető LCD képernyővel. Az új elektronikus képstabilizálás segít nagyszerű képvilágú filmeket forgatni, a Movie Edit bővítmény pedig lágy képeket biztosít, mintha stabilizátort használna. A Movie Edit automatikusan a képen belül tartja az alanyt akkor is, ha álló okostelefon képernyőhöz, vagy közösségimédia-megosztáshoz vágja meg a filmet.

Apple Mac Pro 19 millióért

Az Apple bemutatjuk a legextrémebb Macet. Ez az eddigi legnagyobb teljesítményű, legjobban bővíthető és konfigurálható rendszer. Olyan lehetőséget ad a legkülönfélébb szakterületű profik kezébe, amellyel a végletekig feszegethetik mesterségük határait.

Akár 28 mag. Alkoss kompromisszumok nélkül. A Mac Prót az elérhető legjobb CPU-teljesítményt igénylő profiknak tervezték. Ez az elképesztően erős rendszer bármilyen feladattal elbír, legyen szó filmes rendelésről, több száz virtuális hangszer egyidejű megszólaltatásáról, vagy egy iOS-app egyszerre több eszközszimulátoron való futtatásáról. A lelke egy Intel Xeon processzor, amely akár 28 magos is lehet – ennyi magja eddig egyetlen Mac-processzornak sem volt.

Megosztom