Hirdetés

ESSCA School of Management

Google Plus

A több mint száztíz éve alapított francia ESSCA School of Management, amelyet a Financial Times a Világ egyik legjobb üzleti iskolájának minősített, szeptembertől ösztöndíj lehetőséggel indítja angol nyelvű alapképzését Budapesten.

Dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA School of Management budapesti kampuszának igazgatója kiemeli, hogy az ESSCA hallgatói mind akadémiai, mind gyakorlati, mind pedig kulturális szempontból kiemelkedő minőségű képzést kapnak. Az oktatás színvonalát és az iskola kiválóságát több nemzetközi akkreditáló szervezet elismeri: az iskola rendelkezik az európai EQUIS, az amerikai AACSB és az angol ABMA nemzetközi akkreditációval.

A három éves nemzetközi menedzsment alapképzés során a hallgatók megtanulják, hogy miként lesznek eredményes és humánus menedzserek. A gyakorlatorientált oktatás magas színvonalú környezetben, innovatív oktatásmódszertan alapján zajlik, a kurzusok egy része intelligens tantermekben folyik. Minden diák külön szakmai tutorral rendelkezik, aki a három év során segíti a hallgatókat a szakmai projektjeik megvalósításában, az eredményes tanulásmódszertan kiválasztásában, valamint tanulmányaik befejezése után a munkaerőpiacra történő kilépésben.

A vezetői ismeretek elsajátítása során a hallgatók egy félévet egy választott vállalatnál töltenek szakmai gyakorlaton, egy másik félév során pedig az ESSCA School of Management egyik franciaországi kampuszán hallgatnak kurzusokat. Tanulmányaik végén a diákok az ESSCA School of Management francia állam által elismert „Bachelor in International Management” francia diplomáját kapják.

Képek

ESSCA School of ManagementESSCA School of ManagementESSCA School of Management

Google Plus

Galéria

ESSCA School of Management
  • ESSCA School of Management
  • ESSCA School of Management
  • ESSCA School of Management

Hirdetés