Hirdetés

A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre

Google Plus

Európában is egyedülálló VR Vidámpark nyílt Budapesten, a Nyugatival szemben, egy 2000 m2-es egyedi térben. A jövő vidámparkja a szórakoztatásnak itthon eddig sosem látott formája, ahol egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.

A volt Szikra mozi épületében megépült modern és menő szórakoztatóközpont 5 tematikus térrésszel várja az érdeklődőket, ahol 10-99 éves kor között mindenki megtalálja a kedvére való játékot. A VR Vidámpark egy olyan egyedi kalandsorozatot kínál, ahol minden lehetséges, ahol belépünk egy izgalmas filmbe, aminek aktív szereplőjévé válunk. Magyarország első és Európa legnagyobb virtuális valóság élményparkja egy erre a célra kialakított – háromszintes - térkomplexum, ahol térben és időben csapongva hol az egyiptomi alvilág kísérteties, démonok és szörnyek által benépesített birodalmában bukkanunk föl, ahol egy csapdákkal teli ösvényen Anubisz, a halál istene vezet végig, de megtalálhatók a parkban a legnépszerűbb videójátékok VR élményei is, mint pl. az Assassin’s Creed vagy az Angry birds.

Az öt tematikus tér egyik legizgalmasabb része az ún. hiperrealisztikus élményeket felsorakoztató helyszín /Hyperreality zone/, ahol a Dino Safari a dinoszauruszok földjére kalauzolja el a vendégeket vagy a Dark Side of Anubis az egyiptomi túlvilág virtuális világába csalogatja a látogatókat.

A lövöldözős zóna /Shooting zone/ legnépszerűbb játékának várományosa a világ toplistás videójátékának virtuális valóság változata, az Assassin’s creed, melyben főszereplőkké válhatunk a világ legnagyobb harcosi klánjának egyik tagjaként.  Az Angry Birds helyszínen pedig a bosszantó zöld malacok ellen folyik a harc, ahol átváltozhatunk a legdühösebb madarak egyikévé.

További három ízig-vérig lövöldözős játék található még a Shooting Zone-ban, a VR Gun, VR Fighter, valamint egy félelmetes, ijesztő zombi apokalipszis támadás, a Zombyte.

A legbátrabbak a Fun Zone-ban található, Magyarország egyetlen virtuális hullámvasútján, a VR Ride-on próbálhatják ki bátorságukat. Szintén itt található a legjobb új VR őrület, a Beat Saber, az egész világon kedvelt, ritmusos zenés alapú VR játék. A szabadesés egyszerre felszabadító és félelmetes élményét élhetjük át a VR Jump-on. Sikítani ér!

A Speed Zone-ban egyrészt egy virtuális valóság játék várja a két kerék szerelmeseit, 3D Race car-on pedig menő sportautók, féktelen száguldás teszi próbára az autóvezetési képességeket.

Évtizedeket repülhetünk vissza a a Retro Zone-ban, ahol a nagy klasszikus játékok fogadják a nagyérdeműt: Pac-man wall, Pac-man table, a felgyulladó lámpákra lecsapó Speed of light vagy a Pong nevű klasszikus játék, ahol összemérhetjük reflexeinket és tudásunkat.

Ha valaki pedig megpihenne a virtuális élmények forgatagában, a különleges atmoszférájú Space Cafe-ban utazhatnak a kulináris élvezetek világában.

www.vrparkbudapest.hu

Képek

A jövő vidámparkja megérkezett BudapestreA jövő vidámparkja megérkezett BudapestreA jövő vidámparkja megérkezett BudapestreA jövő vidámparkja megérkezett BudapestreA jövő vidámparkja megérkezett BudapestreA jövő vidámparkja megérkezett BudapestreA jövő vidámparkja megérkezett BudapestreA jövő vidámparkja megérkezett Budapestre

Google Plus

Galéria

A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre
  • A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre

Hirdetés