Hirdetés

Mindent egy helyen

Google Plus

Legdrágább kincsünk az egészség. Az idő pénz. Két fontos alapelv, amelyet a Medicina Egészségközpont tud támogatni.

Az egészség megőrzéséhez a központ teljes körű szűrővizsgálatai nyújtanak segítséget. S mindezt gyorsan, hosszú várólisták nélkül. Ráadásul az egészség megőrzése mellett a szépség megtartását támogató szolgáltatások is igénybe vehetők az intézményben.

 

- A Medicina Egészségközpontban 14 féle szűrővizsgálattal és preventív tanácsadással várjuk az ügyfeleinket – tájékoztat a Medicina Egészségközpont cégvezetője. Lenkei Beatrix hozzáteszi: a járóbeteg szakellátás bővítését, az orvosi és diagnosztikai háttér kialakítását az a szempont vezérelte, hogy minden igényre, problémára megoldást tudjunk kínálni. Ennek érdekében a ma elérhető legmodernebb műszerek állnak rendelkezésre a röntgen, az ultrahang és a mammográfiai vizsgálatoknál.

-  Hatvanöt szakorvosunk áll pacienseink rendelkezésére, a gyógyítás csaknem minden szakterületén. Legújabb kényeztető szolgáltatásaink pedig – a masszázsok mellett – a kaqun vizes fürdő, amely a test fokozott oxigénellétásával a sejtek regenerációját szolgálja, és új infratrainer gépünk, amely az alakformálásban és bőr feszesitésében támogatja ügyfeleinket – emeli ki Lenkei Beatrix a Medicina Egészségközpont igazgatója, és hangsúlyozza: a Medicina Egészségközpont felújított, kellemes villaépületét a jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség figyelembevételével választottuk ki.

www.medicinaegeszseg.hu

Képek

Mindent egy helyenMindent egy helyenMindent egy helyen

Google Plus

Galéria

Mindent egy helyen
  • Mindent egy helyen
  • Mindent egy helyen
  • Mindent egy helyen

Hirdetés