Hirdetés

A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!

Google Plus

Az elhivatottság szellemében munkálkodik lassan két évtizede Moncz Henriette a Wellmed Beauty & Medical Spa tulajdonosa, kozmetikus, szakoktató, szakmai lektor. A nevéhez fűződik az egészségügyi szakkozmetikus szakma megalapítása, számos szakmai cikk írója, szakértőként szerepel tévécsatornák műsoraiban.  A szakmai sikereinek hátterében a kitartás, empátia, igényesség, minőség áll, de az igazi mozgatórugó a problémák megoldására való törekvés, ami nem merül ki abban, amit mi, laikusok kozmetikának hiszünk.

A KOZMETIKA több, mint kozmetika!

“Ahol kezdődik a bőrünk, ott végződik a lelkünk, ahol végződik a bőrünk, ott kezdődik a világ! “  - mondja Henriette, aki különleges minőségben tekint a bőrre.

“A BŐR elválasztja a belsőnket a fizikai világtól, és mint egy kommunikációs szoftver, folyamatosan tájékoztat egészségügyi állapotunkról, lelki tényezőkről, személyiségünkről és a külvilággal való kapcsolatunkról. Csak olvasni kell belőle!“

Éppen ezért a bőr problémáinak megoldása nem csupán kozmetikai téma, egy globális, átfogó képet kell kapni az emberről, és minden esetben személyre szabott kezelési módot kell alkalmazni.

Problémás bőr kezelése

A tüneti kezelésnél nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük a bőrprobléma kialakulásának okát. A hormonális eredetű aknés (pattanásos) bőrnek más kezelés kell, mint az alkatilag vegyes bőrrel rendelkező egyéneknek. A megfelelő szakértelemmel elvégzett tisztítás után, a megfelelő hatóanyag ultrahanggal történő bevitele során fontos a gyulladás csökkentése, a bőrnek szükséges hatóanyagokkal való ellátása. Az ilyen bőröknél sokszor célszerű alkalmazni MIKRODERMABRÁZIÓT (bőrcsiszolást), vagy IPL (villanófény) kezelést. 

Foltos, pigmentált, napkárosodott bőr kezelése

Akár genetikai, akár fizikai (leégés) oka van a pigmentált bőrnek a leghatékonyabb kezelés az IPL fénykezelés, ami rövid időn belül megszünteti a foltokat a bőrön. Az öregedéssel járó májfoltok is nemcsak az arcról, hanem dekoltázsról, kézfejről is hatékonyan eltüntethetőek.

Táskás, karikás szemek, szemhéjduzzanat megszüntetése

Ennél a tünetnél a legfontosabb a kiváltó ok megszüntetése. Ez általában belső eredetű problémára utal. Ezzel egy időben a kezelésekkel csökkenthetjük a külső tünetet. Erre a legjobb megoldás a kombinált szemkörnyék kezelés, amit drenázs, rádiofrekvencia és ultrahang alkalmazásával történik.

Érett bőr kezelése - ránctalanítás

A műtét nélküli bőrfiatalító kezelések ma már nagyobb szerepet kapnak a szépségiparban, mint a műtéttel, vágással járó beavatkozások. Mindig törekedjünk arra, hogy olyan eljárásokat válasszunk, ami a bőr sérülése nélkül elvégezhető. Ilyen a világszerte alkalmazott és népszerű kezelés a TRINITI műtét nélküli bőrfiatalítás, ami 3 technológiát egy kezelésben alkalmazva adja vissza a bőrnek az eredeti fiatalságát, az arcvonások megtartásával. A lézer ránctalanító hatása, a rádiofrekvencia bőrfeszesítő hatása és a villanófény bőrfelszínt kiegyenlítő hatása, minden bőrréteget célba vesz, és szünteti meg az öregedés jeleit az arcon, nyakon, dekoltázson és kézen.

Cellulit, zsírpárnák kezelése

Az egyenetlen cellulitos bőrfelszín, nemcsak a túlsúly jellemzője, előszeretettel megjelenik fiatal, sportos alkatokon is. A megfelelő étrend (a feldolgozott, adalékanyagokkal teli élelmiszerek elhagyása) mellett, a leghatékonyabban a nyirokkeringés stimulálásával érhető el látványos eredmény. A VELASHAPE gépi alakformálás vákuum, rádiofrekvencia, infra, és görgős masszázs egy időben történő alkalmazásával csökken a cellulit, feszesedik a bőr, és csökken a körméret.

Ha valaki fogyni is szeretne, orvos-dietetikus szakember tanácsát érdemes kérnie, amely a testösszetétel méréssel kezdődik, majd a megfelelő diéta összeállításával, ellenőrzött úton kezdhet bele a testsúly csökkentésbe (WELLMED MEDICAL DIET).

Egészségmegőrzés - prevenció

A betegségek elkerülése, illetve a már kialakulóban lévő problémák kezelésénél a legfőbb cél a szervezet bioenergetikai egyensúlyának visszaállítása. Minden kozmetikai (külső) tünet egy belső egyensúlyi eltérés következtében jön létre. A szervezet akupresszúrás pontjainak stimulálása, a megfelelő energetikai masszázzsal sok esetben megoldja a kialakult problémát. A MERIDIÁN KEZELÉS vagy az ARC SHIATSU masszázs a kellemes ellazulás mellett gyógyító folyamat indít be a szervezetben.

Wellmed Beauty & Medical Spa
Budapest, II. Ribáry u. 11 Tel: +36 30 516 0011
Moncz Henriette szakoktató kozmetikus/ lézerterapeuta
www.wellmedstudio.hu
www.monczhenriette.hu

Képek

A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!

Google Plus

Galéria

A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!
  • A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!
  • A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!
  • A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!
  • A SZÉPSÉG mulandó, de ne múljon el olyan hamar!

Hirdetés