Családi strand

A két éve megnyílt Erzsébetligeti Strand pillanatok alatt népszerűvé vált , nyaranta közel 30 ezer vendéget regisztrálhattunk. A mátyásföldi zöld ligetes, parkos területen létesült strandra váltott belépővel az immár hat éve megnyitott uszoda is használható.

Igazi családi strand jött létre, hiszen a medencéi minden korosztály számára rendelkezésre állnak. Helyet kapott itt 20 cm-es pancsoló a babáknak, egy 50 cm mély medence csúszdával a gyerekeknek, valamint épült egy élményelemekkel kiegészített nagy medence is családi csúszdával, hátmasszírozóval, sodrófolyosóval. Az idősebbek pedig egy 34 fokos körmedencében kapcsolódhatnak ki. A füves területen napozópadok és ernyők alatt lehet pihenni, azonban aki ennél többre vágyik az a homokos strandröplabda- és strand foci-kézi pályákon játszhat izgalmas mérkőzéseket. Ha a vendég úszni vágyik, igénybe veheti az uszoda fedett medencéjét, és ha kikapcsolódni szeretne, a wellness-részleget használhatja, ahol pezsgőfürdő, infra- és finn szauna teszi ezt lehetővé.

A vizes komplexumban fitness- és jógaterem, fodrász, kozmetika, műköröm-szolgáltatás is található. A büfék sokféle finomságot kínálnak. Amennyiben strandjátékra, napkrémre, úszószemüvegre, úszósapkára, gyermekruhára van szükség, azt azt az uszodaépület földszinti kis boltjában lehet beszerezni. Nyáron gyerek úszó-napközi tábor és egész évben minden korosztály részére úszásoktatás működik.

Nyitvatartás

Strand nyitva tartás: 9–20.00-ig
Uszoda nyitva tartás: 6–22.00-ig ,hét végén: 8–20.00-ig

A strand belépőjegyek

  • felnőtt: 2.100ft/nap,
  • diák-nyugdíjas: 1100Ft/nap
  • 3 éves kor alatt ingyenes a belépő,
  • 3–6 éves kor között: 700Ft/nap,
  • családi jegy több verzióban

Elérhetőségek

tel: +36 1 402 21 48
www.uszodak16.hu