Messzire jutottunk gyerekkorunk tábortűzétől, ahol az volt a legizgalmasabb feladat, hogy ne ejtsük bele a szalonnánkat a tűzbe, illetve sikerüljön a kenyérre csöpögtetni a zsírját. Számos grillkészülék áll ma már rendelkezésünkre, ha parázson sütött ételekre vágyunk. Ha igazán szuper minőségű készüléket vásárolnánk, érdemes felkeresni a Spa Trendet.  Az alapító tulajdonos Vezse Roland a grillsütőkből is ugyanolyan csúcsminőséget kínál, mint a masszázsmedencékből, kerti bútorokból, és az árnyékolástechnikából.

A SpaTrend olyan grillezőket kínál, melyek magán- és professzionális használatra egyaránt kiválóak. Munkatársai segítenek mindenkinek az igényeihez leginkább illő sütő kiválasztásában, legyen az egy Broil King gázgrill, egy Kamado Joe, vagy egy Kamado Chef kerámiagrill, vagy akár egy artisztikus OFYR.

A Broil King gáz grillsütőit azoknak ajánlják, akik szeretnék élvezni a rendszeres szabadtéri kikapcsolódást és grillezést. A kanadai otthonokat már meghódították a kiváló minőségű és hosszú élettartamú készülékek, amelyek most már a Spa Trendnél is kaphatók. Minőségi alapanyagainak köszönhetően az optimalizált rakodótérrel és fejlett égőkkel felszerelt grillek egész évben használhatók, a rozsdamentes acél szerkezetért és a kifejezetten tartós öntöttvas rácsokért még szélsőséges időjárás esetén sem kell aggódni. A könnyebb mozgatásról görgős kerekek gondoskodnak.

A Kamado Chef azoknak kínál különleges grillezési élményt, akik egy jó minőségű kerámia grill segítségével szeretnének a kültéri faszenes sütés mestereivé válni. Ezeket a készülékeket a legjobb minőségű anyagokból, hagyományos technológiával a legnagyobb odafigyeléssel építik. A szerkezeti elemek rozsdamentes acélból készülnek, melyek érzéketlenek a hidegre, a melegre és a páratartalomra egyaránt, így évek múltán sem látszik rajtuk a használat. Szakértők szerint a Kamado grillezőkben egy bizonyos számú használatot követően még ízletesebb ételeket lehet készíteni, mint a hagyományos sütőkben.

A kiváló hőszigetelő képességű kerámiaedény gyorsan melegszik fel, és hosszú ideig tartja a hőt. A nagyon kevés faszenet igénylő Kamado alkalmas nagy hőmérsékletű grillezésre, vagy lassú, alacsony hőmérsékletű sütésre, valamint füstölésre is. A levegő áramlása is nagyszerűen irányítható a felső és az alsó szabályzók segítségével.

A Kamado grillek faszénnel sütnek, aminek a füstje igen kellemes ízvlágot kölcsönöz az ételnek. Mikor a húsok és más ételféleségek levet engednek, amely lecsöpög a sütőtérbe, füst keletkezik, amelytől az ételek ínycsiklandóan zamatossá válnak.

Az OFYR artisztikus külsejű, egyedi formavilágú grillkészülék összehozza az embereket, mint egy hagyományos tábortűz. Elég néhány fahasáb, és a fatüzelésű tűztál két méteres környezetében áramlik a meleg, így akár télen is süthetünk rajta, és melegedhetünk mellette. A széles, kör alakú design lehetővé teszi, hogy körbeállva készíthessük el saját ételünket. A kúp alakú, széles, lapos test kitűnő égésteret képez, ami egyben egy nagyon hatékony úgynevezett plancha főzőfelület is. A középről sugárzó hő egyenletesen csökkenő hőmérsékletű, sokoldalú sütőfelületet ad, amelyen egyszerre süthetünk más-más hőfokon készítendő ételeket is.

P.K.

Megosztom