Four Flowers apartmanház

Apartmanház Balatonszéplak felsőn

A Balatonpart egyik legkedveltebb részén, Siófok szomszédságában, Balatonszéplak felsőn az Ezüstparttól 800 méterre eladó egy újépítésű, teljesen berendezett, négy lakrészből álló, luxus apartmanház kerttel, jakuzzival, medencével és hat gépkocsi befogadására alkalmas parkolóval.

Az apartmanházban négy külön bejáratú, egyenként 54 négyzetméteres, három szobás, a földszinten teraszos, az emeleten erkélyes, teljesen felszerelt, gépesített, hűtésre és fűtésre alkalmas klímával, szúnyoghálóval ellátott, bebútorozott lakrész eladó. Valamennyi szobában okos tv-készülék, wifi áll rendelkezésre.

A Tulipán, Rózsa, Orchidea és Kaktusz névre keresztelt apartmanlakrészek mindegyikében tematikusan megtalálhatóak több helyen visszaköszönnek az említett virágmotívumok.

A könnyűszerkezetes családi ház otthonként, de befektetési célból kiadásra is kiváló lehetőség.

A lokáció, a tudatos tervezés, az igényesség, az átgondolt funkcionalitás kölcsönösen erősítik egymást.

Apartmanházba gyalogos bejárón vagy automata vezérelt kapun keresztül léphető, ill. hajtható be személyautókkal.

Kertben, első-hátsó terasz, jakuzzi és könnyűszerkezetes medence, solár-zuhany, grillsütő, napozóágyak, padok emelik a komfortérzetet.

A két földszinti és két emeleti lakrész számkombinációs zárral felszerelt. A lakásokban étkező-nappali, külön bejáratú hálószobák, legkorszerűbben felszerelt amerikai, zuhanykabinnal, mosó és szárítógéppel felszerelt fürdőszoba és külön mellékhelyiség áll rendelkezésre.

A teljes berendezés az ülőgarnitúrától a beépített szekrényeken, étkezőkön keresztül a teljesen felszerelt vizes helyiségekig mind benne foglaltatnak az árban, a kertben található jakuzzival, felállított medencével, kerti bútorokkal, árnyékolókkal egyetemben.

  • Telekterület: 589 m2
  • Lakások alapterülete: 54 m2 / lakrész; a lépcsőházzal, folyosóval összesen 248 m2
  • Ingatlan irányára: 420 millió Ft.
Megosztom