ST Solar: portfólió-bővítés

Ha napelemek, akkor ST Solar – mondhattuk jó ideje, és bár a szlogen nem változott, napjainkra némiképp módosult a dunaújvárosi központú cég piaci arculata: bővítette termékportfólióját, a napelemekhez kapcsolódóan a legkiválóbb hibrid inverterekkel, illetve a legmodernebb hőszivattyúkkal segíti az energiahatékonyság növelésében az egyre zöldtudatosabb ügyfeleit.

Tímár Milán értékesítési vezető és Kovács Zoltán ügyvezető igazgató

Élet & Stílus Magazin: Hogyan készül a jövőre az ST Solar? Mit tud tenni a jelenlegi helyzetben?

Kovács Zoltán cégtulajdonos: Az ST Solar nem tétlenkedett, hanem időben lépett, és amikor arra buzdítjuk az ügyfeleket, hogy felejtsék el a gázszámlát és váltsanak hőszivattyúra, máris benne vagyunk vastagon a jelenben. Hogy mit takar a hőszivattyús fűtés? Először is: most bevezető áron kínáljuk a PowerWorld termékcsalád csendesen, mechanikai zajok nélkül üzemelő hőszivattyúit, amelyeket kedvező, gyors telepítéssel együtt ajánlunk mindenki figyelmébe. Alkalmasak fűtésre, hűtésre és használati meleg víz előállítására egyaránt. Akár 75 Celsius fokos meleg vizet képesek előállítani.

ÉSM: Mi szól még amellett, hogy érdemes a hőszivattyús fűtést választani?

Tímár Milán értékesítési és marketingvezető: A hongkongi PowerWorld hőszivattyúi a modern padlófűtésekhez ugyanúgy használhatóak, mint a régebbi típusú ingatlanok öntöttvas radiátoraihoz. Amellett télen-nyáron megbízhatóan üzemel, teljesítménye nem függ a napsugárzás erősségétől, mivel a környezetben eltárolt talajhő-energiát hasznosítja. A működéséhez szükséges energia sokszorosát képes összegyűjteni, hatékonysága akár az 500 százalékot is elérheti. Továbbá nem bocsát ki káros anyagot, nem szennyezi a környezetet, teljesen biztonságos, nem utolsó sorban pedig jelentősen növeli az ingatlan értékét.

KZ: Azt is hangsúlyoznám még, hogy a hőszivattyú napelemmel: út a teljes energiafüggetlenséghez! A hőszivattyús fűtés árammal üzemel, azonban a készülék ezt nem a hő előállítására, kizárólag a működésére használja fel. Napelemmel kombinálva viszont ez a fogyasztás is egy ingyenes, zöld és megújuló energiaforrásból fedezhető!

ÉSM: A megújulási képesség mellett mi adja az ST Solar vonzerejét?

KZ: Cégünk hosszú évek óta jelen van a hazai napelemes piacon, ez idő alatt több ezer napelemes rendszert telepítettünk országszerte. Mellettünk szól még, hogy munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az energetika területén, ügyfélbarát hozzáállás, családias légkör jellemez minket. Továbbá a tervezéstől a kivitelezésig számíthat ránk az ügyfél, ingyenes helyszíni felméréssel segítünk megtalálni a számára ideális rendszert.

TM: Azzal egészíteném ki az elmondottakat: ha valaki szeretné, hogy a gondtalan nyári időszak után a téli fűtésszezon is problémamentesen induljon, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy a 06 25 748 900-as telefonszámon, vagy e-mailen, a címünk: ugyfelszolgalat@stsolar.hu

ÉSM: A legmodernebb hőszivattyúk mellett kínálatukban megjelentek a legkiválóbb hibrid inverterek is a SOFAR SOLAR jóvoltából.

KZ: A világ ötödik legnagyobb hibrid napeleminverter-gyártójáról beszélünk. Ez az egység az, amely a napelem által megtermelt alacsony feszültségű egyenáramot (DC) a háztartási gépek és eszközök működtetésére alkalmas, nagyfeszültségű váltóárammá (AC) képes átalakítani.

TM: Ezekre az inverterekre több panelt is rá tudunk kötni, mint amennyiből elektromos áramot tudnak előállítani. A SOFAR napeleminverternél a megtermelt energia eloszlik a fázisok között, így csak akkor kell többlet-villamosenergiát vásárolnunk, ha a rendszerünk valóban nem képes a fogyasztáshoz szükséges mennyiségű áramot előállítani. Az inverterhez akkumulátorszigetek csatlakoztathatók, amely éjszaka és áramszünet esetén is képes ellátni a háztartásunkat árammal, illetve mindezt akár 3 fázison is tudja biztosítani! A SOFAR napeleminvertereire 10 év a garancia, a hibridekre pedig  5 év.

www.stnapelem.hu

Megosztom