OfficeLab a Cordia-ban

OfficeLab113 CoWorking – a hely, ahol napokra, de akár órákra is bérelhetsz magadnak irodát! Így ajánlja magát napjaink egyik legújszerűbb vállalkozása, amelynek angol nevéből kitűnik: közösségi irodáról van szó. Olyanról, amely Zuglóban, az Egressy út 113. szám alatt, a Cordia Lakópark „főbejáratánál” lelhető fel. Vadonatúj a hely, modern vonalvezetés kívül-belül, kellemes színek, koránt sem hivalkodóan, inkább nagyon is céltudatosan megtervezett, s praktikusan kivitelezett munkaközpontba lép be az érdeklődő.

„Igényesebb kört akarunk kiszolgálni, fontos, hogy stílusos helyre üljenek be üzleti partnereikkel tárgyalni a hozzánk érkezők” – szögezte le Zsuzsa, az egyik ügyvezető, aki elmondta, hogy június elsején nyitottak, ülő és álló munkahelyeket hoztak létre a Franciaországból indult és Amerikában karriert befutott loft stílus jegyében. A lényege: gyári épületeket alakítanak át, s tesznek otthonossá, változtatják vonzó munkahellyé. A látvány, a berendezés is segít ebben, grafikák, trükkös belsőépítészeti, ötletes dekorációs megoldások váltják itt egymást, korszerű falfestmények sorjáznak. A munkaterületről nyílik az ízléses konyha, abból pedig egy különterembe, jól szeparált, nyolc-tíz ember számára ideális tárgyalóba vezet az út.

„20-22 fő tud nálunk kényelmesen egyszerre dolgozni, mobil bútorok, szétszedhető-állítható asztalok segítik a munkavégzést. Persze még nem sokan tudják – folytatta -, hogy mi ez az OfficeLab113, azt hiszik, kávézó, pedig van igény az ilyen jó hangulatú, kellemes munkahelyre, ahol valaki akár tökéletesen idegenekkel dolgozik egy térben, mégis emberek között van, s nem odahaza, egyedül a lakásban.”

„Kultúrtérnek is jó ez a hely – vette át a szót a másik ügyvezető, Kriszta, kiemelve, hogy rendezvényekre is kiadják a helyiséget.  – Lehet itt szülinapot tartani, vagy partit a gyerekeknek, alkalmi összejövetelt akár, de könyvbemutató, sajtóreggeli, közönségtalálkozó is belefér a kínálatunkba, széles a skála. Ráadásul a lakóparkban tekintélyes számban élnek emberek, többnyire vállalkozók, céges döntéshozók, nem kell messzire menniük, ha tárgyalni akarnak.”

A hangsúlyozottan kutyabarát OfficeLab szolgáltatáskínálatában szerepel szekrény, asztal, szék hosszabb távú bérlése, wifi, fénymásolás, szkennelés, de még könyvelés is, ahogy Zsuzsáék mondták: komplex a dolog.

„Bátran ajánljuk magunkat kezdő vagy már működő olyan kisebb vállalkozásoknak, amelyeknek nincs saját irodájuk” – állították egybehangzóan.

Megosztom