Tengerszemi telek Zuglóban

Zuglói intézményi ingatlant, közelebbről két, egyenként 742 négyszögöles, szomszédos telket kínál eladásra lapunkon keresztül Ficsor Gábor, aki annyit árult el magáról, hogy egy csomagolóanyagokat gyártó és értékesítő cég vezetője. A személyes adatoknál persze fontosabb a portéka maga, amelynek fő vonzerejét a tulajdonos abban látja, hogy – szavai szerint – fantasztikus a lokalitása. Vagyis remek helyen van, az M3-as autópálya bevezető szakaszánál, a Tengerszem utca 83-85. szám alatt található, Alsó-Rákoson, Zugló egyik legfelkapottabb részén.

„Ide nagyon könnyen le lehet hajtani, gond nélkül bármelyik irányból megközelíthető autóval, akár kamionnal is, de tömegközlekedéssel is relatíve könnyen elérhető” – mondta Ficsor Gábor, hozzáfűzve, hogy a Városliget sincs túl messze innen.

A praktikus tudnivalókat sorolva kiemelte, hogy az egybenyitással kvázi 1500 négyszögöles telek együttes irányára 74,9 millió forint, víz, villany, gáz van, három fázis is, a területnek 30 százalékos a beépíthetősége felül, míg föld alatt 40 százalék. A zöldövezeti kertvárosban fekvő ingatlanról fontos ismeret még, hogy mivel ez intézményi telek, ide lakóépület nem épülhet, de például kórház, autószalon, autómosó, kisebb hotel vagy éppen motel igen, és adott esetben a lehetséges megoldások köre még jócskán bővíthető.                           

A tulajdonos még egy szempontot említett: elvileg az önkormányzat igenjével lehetőség van a bővítésre is egy zöld sáv hozzácsatolásával, s onnantól direktben is megnyitható az ingatlan az M3-as felé.